TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een brandweerwagen die uit een flipperkast komt rijden en een macro-wereld van Canada. Boekenjongen maakt een kachel met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
06:20 Ollie
Spin vindt het maar lastig om een web te weven met een verstrooide Ollie in de buurt. Zo zal ze natuurlijk nooit haar werk af kunnen krijgen.
«
»
06:25 Tee & Mo
Een dagje uit in het park laat Tee zien dat het leuker is om de attracties met vrienden te delen.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Gaspard heeft de locomotief van Ferdinand meegenomen zonder dat deze het merkt. Maar wanneer Ferdinand zijn speelgoed zoekt, ziet Simon zijn broertje ermee spelen en wil het teruggeven aan zijn vriend.
«
»
06:45 Simon
In het park zijn Simon en Ferdinand vermomd als Super Konijn en Super Ferdi. Ze zoeken een missie om uit te voeren. De andere kinderen weten niet wat ze hen kunnen aanbieden, behalve super domme opdrachten zoals een snack voor hen gaan halen.
«
»
06:50 Beer Bo
Beer Bo onderzoekt waarom de boomhut op mysterieuze wijze op slot is geraakt.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
Emmy, GooRoo en Henri kunnen niet beslissen welk spel ze gaan spelen. Mr. Taikala stelt voor om te spelen volgens de instructies in het Boek van Avontuur.
«
»
07:10 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is triest omdat het concert van zijn lievelingszangeres helemaal is uitverkocht.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan geïntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio moet na het weekend op school vertellen wat hij heeft meegemaakt, maar hij heeft helemaal geen spannend weekend gepland. Als Victor hem uitdaagt om de onderbroek van de Grote Boze Wolf te stelen gaat hij die uitdaging graag aan...
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Myriam is erg verlegen en bloost zodra ze wordt aangesproken, maar ze is heus niet de enige.
«
»
07:55 De Hoppers
Wanneer Dezeure Jackie extra verbeterwerk geeft, moet ze een nacht doorwerken om alles klaar te krijgen. Om wakker te blijven, eet Jackie kilo's snoep en drinkt ze liters chocolademelk.
«
»
08:10 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
08:20 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van de Titanic nadat ze met geluk een kaartje hebben gewonnen. Helaas worden de twee vrienden van elkaar gescheiden. Piu Piu zit in de eerste klasse en Molang in de tweede klasse.
«
»
09:05 Molang
Piu Piu droomt dat hij vliegt. En wat als zijn droom werkelijkheid zou worden? Molang en Piu Piu zullen er alles aan doen om deze droom waar te maken en zo de pioniers van de luchtvaart te worden.
«
»
09:10 Zouk
Door een spreuk van Zouk keert Merlijn terug naar zijn slechte versie. Zijn doel is om zijn krachten terug te krijgen zodat hij alle tovenaars kan elimineren.
«
»
09:20 Zouk
Zouk moet haar moeder helpen bij de bereiding van een toverdrank en gaat op missie naar het Blauwe Land om het hoofdingrediënt te bemachtigen: de traan van een blauwe reus.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
10:00 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina worden gered uit de klauwen van de Grote Boze Wolf door een mysterieuze jager.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
De Grote Boze Wolf probeert zijn woede onder controle te krijgen zodat Paulo's vrienden niet meer bang voor hem zijn. Maar zijn geduld wordt op de proef gesteld als Paulo's vrienden naar hun huis komen om te spelen...
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:55 Presto's magische school
Dylan moet optreden voor de Schoppen Azen, maar hij heeft plankenkoorts. Zijn vrienden geven hem advies, maar niets past bij hem. Wanneer Dylan de hologrammen van Lisa ontdekt, hoeft hij niet langer op te treden want nu heeft hij een dubbelganger.
«
»
11:05 Presto's magische school
Presto wordt voorbereid op een competitie. Hier staan ze oog in oog met de Schoppen Azen. Violette trekt de tarotkaart 'tien van zwaarden'. Hierdoor is ze ervan overtuigd dat ze het boze oog heeft en besluit ze om haar truc niet uit te voeren.
«
»
11:20 Galactic Agency
In Rainbow Arcadium zijn Zed en K opgewonden om Croc Love uit te proberen, een videospel met een dino die zich voedt met knuffels. Apple past het spel echter aan om het veel minder schattig te maken.
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens het knutselen maakt K vlekken op zijn enige T-shirt. Zed vindt dat hij een nieuwe nodig heeft. Op naar Carla Girlfriend. De modeontwerpster maakt van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe machine op hem te testen.
«
»
11:40 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
11:50 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
«
»
12:10 Wereldbeesten
Centraal staan de visarend uit Finland, de rat uit België en de meerkat uit Zuid-Afrika.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Je moet nooit een superduur alarmsysteem kopen, behalve... De vader van Floor vraagt een offerte aan om het huis te laten beveiligen omdat hij bang is dat er zal worden ingebroken, maar haar moeder vindt de prijs te hoog.
«
»
12:35 Kosmoo
Robbe en zijn superhond Kosmoo zijn onafscheidelijk, maar hun vriendschap wordt meermaals op de proef gesteld tijdens het beleven van allerlei avonturen en confrontaties met booswichten.
«
»
13:00 Helden
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
13:30 Galactic Agency
The Galactic Agency krijgt de prijs voor beste klusjesman van het jaar. Maar tijdens de ceremonie kaapt Dany de prijs en rijdt per ongeluk Kriss Tens assistente omver, terwijl ze de show steelt van Stacy en Lindsay.
«
»
13:40 Rox
Een jeugdbende is actief op allerlei voertuigen zoals rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen. De bende slaat onverwacht toe op met name bijzonder drukke plaatsen.
«
»
14:05 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
14:15 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Een motorbende komt aan in het dorp, en bedreigt alle winkeleigenaren. Toby en de commissaris besluiten undercover te gaan om het probleem op te lossen, maar dat gaat niet helemaal goed.
«
»
14:55 Prinsessia
Arabella, de penvriendin van Basiel wil graag met hem op date. Omdat Basiel een beetje rare ideeën heeft om indruk op haar te maken, besluit Roos hem te helpen met de voorbereidingen voor de date. Linde denkt dat er iets tussen Basiel en Roos speelt.
«
»
15:10 Prinsessia
Madeliefje denkt dat Prince wel eenzaam moet zijn, dus besluit ze ook een kikker te worden. Tegelijkertijd heeft Iris aan een drankje gewerkt waarmee ze mensen in kikkers kan veranderen. Ze denkt dat Madeliefje ervan gedronken heeft.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson vertelt na een telefoontje met het vriendje van Marie dat Marie met hem een tangoprijs moet halen. Marie is in de wolken. Ze denkt dat Robert met haar gaat tango dansen en een prijs kan winnen. Maar oei, Marie kan helemaal niet tango dansen.
«
»
15:30 Molang
Nadat een storm al hun proviand heeft vernietigd, vinden Molang en Piu Piu de eerste kerstboom uit.
«
»
15:35 De Smurfen
Gargamel vangt Klungelsmurf en verleidt hem met een amulet dat hem van zijn onhandigheid afhelpt.
«
»
15:50 Presto's magische school
Dylan wil op een ritje gaan, maar Lisa breekt per ongeluk zijn toverstok. Hij heeft totaal geen zelfvertrouwen zonder zijn stok. Lisa vertelt de waarheid niet en ziet Roberto Miraggio's cape als de oplossing.
«
»
16:02 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
16:05 Galactic Agency
Grillor 747, Toasters gezworen vijand, is gestrand in het midden van de melkweg. Het agentschap wordt ingeschakeld om te helpen. Het is moeilijk voor Toaster om de drang te weerstaan om het pretentieuze schip te pesten.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
16:30 Nachtwacht
Op de plaatselijke rommelmarkt voelt Sacha zich aangetrokken tot een mysterieus masker. Ze ontdekt al snel dat het masker speciale krachten heeft, maar het masker krijgt steeds meer een duistere invloed op haar.
«
»
16:55 Galaxy Park
Os wordt wakker en merkt dat zijn kamergenoten opeens weg zijn. Hij bevrijdt Stef en Femke.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Jo de eend heeft veel vrienden, maar hij is het zat om aardig te zijn. Hij wil eens gemeen zijn.
«
»
17:50 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 12 is veel
Alexine houdt enorm van haar leventje, tussen haar familie en haar beste vriendinnen met wie ze lief en leed heeft gedeeld op de lagere school. Daarom is deze zomer dan ook extra spannend voor haar: zal ze haar draai wel vinden op die nieuwe school?
«
»
18:17 #LikeMe
Caro en haar vrienden hebben een sleepover op het SAS. Wat een vrolijke nacht moest worden, draait uit op een emotionele zoekactie naar Titin, die thuis verward is vertrokken en dan haar weg kwijt is geraakt.
«
»
18:40 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuis brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
18:55 Sander & Beter
Sander heeft tijdens zijn tijd als wrapper serieus wat hoogtevrees gehad, tijd om dit voor eens en altijd te overwinnen met de hulp van collega-wrapper Sarah.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
19:40 4eVeR
De heldendaad van Gamil is niet onopgemerkt gebleven: hij wordt gecontacteerd door niemand minder dan Zita Wauters. Hij is in de wolken, maar Madelief is minder blij. Robin en Sofie zijn nu officieel een koppel.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas en Laura hun bod op hun droomhuis wordt aanvaard. Laura wil iedereen uitnodigen om het te vieren. Dit komt hard binnen bij Ruben. Ruben heeft zijn nicht Kato gevraagd om op date te gaan met iemand.
«
»
21:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar én haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers