TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Nicki helpt een leuk stel hun droom om naar Dorset te verhuizen te vervullen. Nicki's bezoek aan het graafschap is perfect getimed om samen te vallen met het 2015 British Beach Polo Championship, waar ze in het zadel kruipt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
De bruiloft van Henk en Chantal is eindelijk begonnen. Bij Robin en Kimberly start de ochtend aanzienlijk rustiger. Ze zijn allebei razendbenieuwd naar hun match. Het eerst getrouwde koppel, Thierry en Sanne, gaat op huwelijksreis.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 MasterChef AustraliŽ
De fans en de favorieten krijgen tien minuten de tijd om een gerecht te bereiden dat zal bepalen welk team de volgende eliminatieproef zal moeten spelen.
«
»
14:45 Escape to the Country
Jules Hudson is op huizenjacht aan de Welshe grenzen met een dynamisch stel dat met hun budget van 750.000 pond een landhuis met B&B-bedrijfspotentieel wil.
«
»
15:35 Neighbours
De verdwijning van Nicolette weegt zwaar door bij Aaron en David. David stort totaal in bij Terese.
«
»
16:00 Blind Getrouwd Nederland
Robin en Kimberly zien elkaar voor het eerst in de trouwzaal. Familie en vrienden houden hun adem in. Jeroen en Antoine worden door hun vrienden verrast met vrijgezellenfeestjes en Thierry en Sanne hebben het heerlijk met elkaar in ItaliŽ.
«
»
16:45 Achter gesloten deuren
Isabel is een wat teruggetrokken meisje van zeventien die blij is dat ze sinds kort een vriend heeft die alles voor haar zou doen. En dat heeft ze nodig.
«
»
17:35 MasterChef AustraliŽ
Op de Fitzroy Mills Market in Melbourne krijgen de resterende achttien chefs 75 minuten de tijd om een gerecht te bereiden met koffie als hoofdingrediŽnt.
«
»
18:35 Border Security: Australia's Front Line
Het gaat van kwaad tot erger voor een jongeman wanneer er drugs in zijn tas worden gevonden. Daarnaast zijn de agenten er niet van overtuigd dat er soep zit in de blikjes in een pakket uit MaleisiŽ.
«
»
19:05 Home and Away
Chloe en Theo vinden steun bij elkaar. Leah probeert te achterhalen waarom Dimitri en zijn vrouw uit elkaar zijn gegaan en is geschokt door wat ze te horen krijgt.
«
»
19:35 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:35 John Wick
Ex-huurmoordenaar Johh Wick heeft zijn verleden afgezworen en wil in alle rust genieten van zijn leven in New York. Maar wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en zijn hond doodt, kan hij niet anders dan in zijn oude gewoontes hervallen.
«
»
22:30 No-Go Zones - The Worlds Toughest Places
Detroit behoort tot de gevaarlijkste steden van de VS, en dan vooral de buurt rond Seven Mile Road. Hier durft zelfs de politie enkel overdag te patrouilleren. De Seven Mile Bloods zwaaien hier de plak.
«
»
23:30 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
De autoriteiten in Harrow onderzoeken een ondermaatse woning. In Lincolnshire is iemand £40.000 aan huur verschuldigd en een Londense verhuurder heeft problemen met een huurder die weigert te verhuizen.
«
»
00:20 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Telefacts Zomer' (VTM)

De Kardashians zijn wereldberoemd. Kim begon in de schaduw van een andere bekendheid, Paris Hilton, maar ondertussen kent iedereen haar ťn haar familie. Ze hebben er dan ook alles aan gedaan om hun eigen Hollywoodsprookje te bouwen. 'Telefacts Zomer' neemt je twee afleveringen mee in het verhaal van de Kardashians. Intimi leggen uit hoe een hele familie in zo'n korte tijd beroemd en rijk kon worden.

'Telefacts Zomer', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers