TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Michael wil samenwerken met een bekende neuroloog. Ariane probeert Rosalie te chanteren. Zal ze haar campagnebelofte hierdoor doorbreken? Florian besluit te breken met zijn broer.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 Men in Black
De geheime overheidsinstantie, Men in Black, controleert het gedrag van buitenlandse asielzoekers op aarde. Nieuwe rekruut J en veteraan K krijgen de opdracht een kwaadaardige alien in te rekenen.
«
»
16:10 Modern Family
Wanneer Jorge, de ex-vriend van Gloria, op bezoek komt, begint Jay te twijfelen aan wie de echte vader van Manny is. Phil is vastberaden om het perfecte cadeau voor Claire te vinden.
«
»
16:35 White Collar
Neal en Peter krijgen te maken met een heel speciale opdracht: het Museum of Natural History vraagt hen de mysterieuze verdwijning op te lossen van het skelet van een Tyrannosaurus Rex en diens ei.
«
»
17:25 Modern Family
Wanneer DeDe langskomt voor een verrassingsbezoek, raken Mitchell en Cam het eens over haar invloed op hun leven. Phil, Luke, Alex en Haley hebben slecht nieuws voor Claire.
«
»
17:50 Modern Family
Haley ontmoet de ouders van Arvin, maar door een speling van het lot komt het tot een onverwachte reünie met al haar ex-vriendjes.
«
»
18:20 Parks & Recreation
De dag voor het Harvest Festival 'vervloekt' een plaatselijke Indianenleider het evenement omdat Leslie weigert aan zijn eisen te voldoen.
«
»
18:50 The Simpsons
Nadat hij Marge een droomreis heeft beloofd, spreekt Homer met een reisbureau af dat hij een ultrageheim koffertje naar Parijs zal brengen in ruil voor korting op een vakantie voor het hele gezin.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer probeert zijn angst om voor een publiek te spreken te overwinnen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo en zijn mannen gaan op zoek naar een vermiste erfgename die ontvoerd is. Mumford kondigt aan dat hij voor de vierde keer gaat trouwen.
«
»
20:35 Apocalypto
Een Mayadorpje wordt overvallen door een vijandige stam. Jaguar Paw, de trotse zoon van het dorpshoofd, slaagt er maar net in om zijn zwangere vrouw en kind naar een schuilplaats te brengen.
«
»
23:00 Shut In
Kinderpsychologe Mary zorgt thuis voor haar zoon, die zwaar verlamd raakte bij een auto-ongeluk, waarbij haar man het leven liet. Tijdens een sneeuwstorm verdwijnt haar patiënt Tom, een doof jongetje.
«
»
00:40 S.W.A.T.
Hondo en zijn mannen gaan op zoek naar een vermiste erfgename die ontvoerd is. Mumford kondigt aan dat hij voor de vierde keer gaat trouwen.
«
»
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers