TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Brandweerman Sam
«
»
06:10 Moominvalley
Kleine Mie maakt de gedichten van Moomintrol belachelijk tegenover Troela.
«
»
06:30 Kabouter Plop
De kabouters spelen in de zandbak. Na een tijdje is de lol er af en ze besluiten het spelletje spannender te maken. Lui verstopt een balletje in het zand, terwijl de anderen in de keuken wachten.
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kleuterprogramma.
«
»
06:40 Spirit: Samen vrij
Tekenfilm.
«
»
07:05 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
07:30 Skilz
Daar het gehele Art Center Hugo Voeten onder zware high tech beveiliging wordt gezet van zodra de deuren sluiten is het van levensbelang voor Kamiel en Lara om Quintens orders goed uit te voeren.
«
»
07:45 Skilz
Het is de dag van de eerste editie van BATTLE OF THE BANDS, een competitie waarin verschillende scholen het tegen elkaar opnemen om zo de titel 'BAND OF THE YEAR' te verkrijgen.
«
»
07:55 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:35 Tarzan en Jane
Nadat baby Tarzan door de gorilla Kala is gered na een vliegtuigongeluk, krijgt hij speciale medicijnen waardoor hij weer beter wordt en dierlijke superkrachten krijgt.
«
»
08:55 Verhalen uit Arcadia: 3 Onder
Een paar tienerkoninklijken en hun lijfwacht ontsnappen van hun thuisplaneet en proberen zich op aarde te mengen.
«
»
09:20 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
09:40 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: ovenschotel met butternut, rode biet en gegrilde halloumi & smoothie van ananas, jonge spinazie en appel.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw zoekt Eric en Brigitte op omdat ze vermoedt dat haar moeder onder verdachte omstandigheden is overleden.
«
»
12:25 Lisa
Lisa krijgt een onverwacht voorstel. Lars en Olivia wachten vol anticipatie op de finale van de Drift-campagne. Suzanne leert Reinhout kennen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Viv is Linda een uitleg verschuldigd. Niko wil Myriam helpen, maar stuit op ongeloof van Zjef. Lars nodigt een lifecoach uit op Fashion. Véronique pikt het niet dat hij haar niet heeft geraadpleegd.
«
»
14:10 David
Andrea en Frederik brengen samen een gezellige avond door. Herman komt thuis met goed nieuws. Sofie krijgt het benauwd als ze bedenkt hoeveel er nog moet worden geregeld voor haar verlovingsfeest.
«
»
14:40 David
Frederik windt er geen doekjes om dat hij zich aangetrokken voelt tot Andrea. Zij wil hem geen valse hoop geven en maakt hem duidelijk dat ze op iemand anders wacht.
«
»
15:05 Night Shift
Een patiënt is blootgesteld aan radioactieve straling, wat tot chaos leidt bij de nachtdienst. TC ziet zich genoodzaakt om het volledige ziekenhuis in quarantaine te plaatsen.
«
»
16:05 Cougar Town
Het hart van Travis is voor de eerste keer gebroken en Jules en Bobby weten niet hoe ze hem kunnen helpen. Grayson probeert voor zichzelf op te komen wanneer Jules hem zegt wat hij moet doen.
«
»
16:25 Cougar Town
Omdat Travis dieper en dieper in de put raakt door zijn breuk met Kirsten, besluit Jules hem te zeggen waar het op staat.
«
»
16:45 Aspe
Brugge wordt geteisterd door een bende carjackers, die het gemunt hebben op dure cabrio's. Wanneer er bij een van de overvallen een dodelijk slachtoffer valt, komt de zaak in handen van Van In.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een meisje komt na school niet thuis. Er zou een verband kunnen zijn met een eerdere verdwijningszaak. Eric en Brigitte pakken het dossier grondig aan.
«
»
18:20 Lisa
Jonas wil en zal te weten komen wie van zijn personeel de journaliste van Twentyfourseven zo onbeschaamd heeft ingelicht. Katja krijgt een vreemde jobaanbieding.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:05 Familie
Kato valt op een verkeerd moment binnen bij Jelle. Benny probeert Brahim ervan te overtuigen dat het huurhuis veel verborgen gebreken heeft. Cédric doet een ontdekking.
«
»
20:35 Huis Gemaakt
Alexia & Emiel haalden vorige week de broodnodige kamerprijs binnen met hun gezellige tuin. Nu valt nog de allerlaatste kamer te verbouwen: de keuken. Het kloppend hart van elke woning.
«
»
21:45 Andy op patrouille
Vandaag loopt Andy mee met de politiediensten in het Spaanse Barcelona.
«
»
22:45 Boer zkt vrouw
Dina Tersago brengt zeven maanden na de opnames de vijf boeren voor het eerst samen in Damme. Ook de vijf partners blikken terug op dit bijzonder avontuur.
«
»
00:00 Night Shift
Een patiënt is blootgesteld aan radioactieve straling, wat tot chaos leidt bij de nachtdienst. TC ziet zich genoodzaakt om het volledige ziekenhuis in quarantaine te plaatsen.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Moominvalley
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers