TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
08:00 Tommy Teleshopping
«
»
10:00 Hell's Kitchen
De resterende chefs gebruiken kookboeken uit Gordons 'Hell's Kitchen'-bibliotheek om de ingrediënten voor hun volgende opdracht te bepalen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Blind getrouwd USA
De acht kandidaten komen nog een laatste keer samen en vertellen over hun leven nadat het 'Blind Getrouwd'-avontuur stopte. Iemand heeft schokkend nieuws.
«
»
14:25 Seven Year Switch Australia
Deelnemende koppels: Johnny & Tracey, Sarge & Stacey Louise, Michael & Felicity en Mark & Kaitlyn.
«
»
15:20 Neighbours
Jane verneemt de waarheid omtrent de dood van Mrs Mangel en is kapot van verdriet. Terese leent de wagen van Bea en loopt zo in de val van Scarlett.
«
»
15:45 Sturm der Liebe
Selina neemt Maja in vertrouwen en praat met haar over een mogelijk huwelijk met Christoph. Het lukt Rosalie maar niet om Michael te vertellen over de chantage.
«
»
16:45 Achter gesloten deuren
Chantal probeert haar zoon te helpen met afkicken. Haar man Eduard weet echter niet dat zij haar zoon in werkelijkheid voorziet van cocaïne.
«
»
17:40 Hell's Kitchen
Voor de teamopdracht krijgen de chefs 40 minuten de tijd om hun eigen interpretatie van zes Zuidelijke gerechten te bereiden.
«
»
18:35 De Pfaffs
Vandaag heeft Lyndsey een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen.
«
»
19:15 Home and Away
Justin probeert het goed te maken met Ziggy en Leah. Roo slaagt erin om Kieran te overtuigen de confrontatie met Alf aan te gaan. Irene heeft een voorstel voor Kieran.
«
»
19:45 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
20:40 Ik vertrek
We brengen opnieuw een bezoek aan de familie Boerkamp. In 2006 begonnen Alwin en Bionda samen met hun drie zoontjes in het Italiaanse Montefiore dell'Aso een B&B. En toch was er een grotere droom.
«
»
21:40 Villa Zuid-Afrika
Steven tovert alweer een nieuwe verrassing uit zijn mouw. Niemand minder dan zanger Christoff, al jarenlang één van de boezemvrienden van Kathleen, brengt haar een bezoekje.
«
»
22:40 Achter de sterren
Nu Botanic Sanctuary Antwerp haar deadline heeft opgeschoven, keert de rust min of meer terug. Elk departement maakt zich op voor extra training.
«
»
23:40 De Alarmcentrale: Pech Onderweg
Realityreeks.
«
»
00:30 Ontvoerd
De vader van de ontvoerde Mert staat internationaal gesignaleerd en heeft geen gezag over het kind. John en zijn team trekken naar Turkije om de jongen te vinden.
«
»
01:20 Tommy Teleshopping
«
»
02:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Doortje zit rustig een kruiswoordraadsel in te vullen als Ma DDT binnenkomt. Zij wordt op staande voet ontslagen. Ma DDT zal zelf haar plaats wel innemen. Oscar verwacht bezoek van zijn vader: een vrolijke man die voortdurend met goocheltrucs bezig is, maar die het weinige gezag dat Oscar heeft, ondermijnt. Het blijkt goed te klikken tussen Ma DDT en de vader van Oscar. Zo goed zelfs dat DDT en Oscar vrezen binnenkort samen als stiefbroers aan één familietafel te moeten zitten...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers