TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Franzi geeft niet op, ze verspreidt berichten op het internet en deelt flyers uit in de hoop Tim te vinden. Wanneer ze hem uiteindelijk vindt, is hij bewusteloos. Is ze te laat?
«
»
12:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 The Lost Wife of Robert Durst
De jaren 80. De jonge Kathie trouwt met de charmante Robert Durst, maar al snel gaat het huwelijk de slechte kant op. In 1982 verdwijnt Kathie spoorloos. Vrienden starten massaal een zoektocht.
«
»
16:30 The Resident
De chirurgen zijn vastbesloten om Quovadis te sluiten, als Henry Barnett bijna doodgaat door een haperend apparaat. Bell, AJ en Conrad doen hun best om het leven te redden van de populaire Simon.
«
»
17:25 Modern Family
Claire overweegt om in de politiek te gaan. Mitch en Cam raken betrokken bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Gloria bemiddelt tussen Jay en Manny.
«
»
17:50 Modern Family
Phil neemt Haley mee om enkele universiteiten te bezoeken. Een eenzame Claire trekt op met een homovriend van Mitchell en Cameron. Gloria is geïntrigeerd door een postorderpakketje dat Manny bestelde.
«
»
18:20 Superstore
Wanneer de woordvoerder van het bedrijf wordt beschuldigd van moord, vindt Glenn dat hij meer over zijn werknemers moet weten. Amy en Jonah dagen elkaar uit. Cheyenne irriteert Garrett en Sandra.
«
»
18:50 The Simpsons
De punten op Barts rapport zijn uitermate slecht. Omdat hij betere resultaten nodig had om samen met zijn zus naar kamp Krusty te mogen gaan, verandert Bart zijn punten.
«
»
19:15 The Simpsons
Marge doet mee aan audities voor een rol in de musical 'A Streetcar Named Desire'. Ned Flanders, die ook auditie doet, krijgt een van de hoofdrollen toegewezen.
«
»
19:40 Las Vegas
Er ontstaat beroering onder het personeel wanneer miljardair Fred Puterbaught naar de Montecito terugkeert in het gezelschap van zijn nieuwste vriendinnetje, de zangeres Ashanti.
«
»
20:35 The Art of the Steal
Crunch Calhoun, stuntrijder en voormalig kunstdief, besluit nog één laatste, lucratieve klus te doen. Met zijn oude team bedenkt Crunch een plan om een kostbaar historisch boek te stelen.
«
»
22:15 Mayans M.C.
Bishop bedenkt een gewaagd plan om de bevoorradingsproblemen van de club op te lossen.
«
»
23:20 9-1-1
In het oproepcentrum is het alle hens aan dek wanneer het noodnummer uitvalt en alles manueel moet gebeuren. Bobby en Michael hebben een verhitte discussie.
«
»
00:15 Las Vegas
Er ontstaat beroering onder het personeel wanneer miljardair Fred Puterbaught naar de Montecito terugkeert in het gezelschap van zijn nieuwste vriendinnetje, de zangeres Ashanti.
«
»
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers