
TVgids - njam!
Andere zender »
05:25 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
06:10 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
06:50 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
07:00 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
07:45 | Pasta & Risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
08:00 | De Zoete Zonde |
Als je zondigt, moet je het goed en vooral zoet doen. Vandaag houdt smakenkunstenaar Roger van Damme de kerk in het midden: voor wie het graag eenvoudig wil, maakt hij een chocoladebavarois.
«
»
08:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
09:15 | Vlaanderen Kookt |
De 29-jarige Tijs Lion uit Kalmthout is niet alleen de goedlachse zanger van de rockband "Casserole Fermer", hij is ook een getalenteerd hobbykok.
«
»
09:35 | Feest van eigen bodem |
Een tapasplankje met charcuterie hoeft niet uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit af met een grietbot met aardappelpuree.
«
»
10:00 | De sterrenkaart |
Olivier de Vinck groeide op aan het Antwerpse Zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen.
«
»
10:35 | Tot op de graat |
Vandaag gaat Johan Segers aan de slag met een indrukwekkende vis uit onze Noordzee: de rog.
«
»
10:55 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
11:45 | Panklaar |
Vandaag: Hartig en hartverwarmend pannenkoekenfeestje met langoustines.
«
»
12:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
12:20 | De gastentafel |
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
13:05 | De Chalet, 3 chefs, een feest |
Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten.
«
»
13:55 | Winters grillen |
Om Winters te Grillen heb je niet veel nodig: een barbecue en je vrienden. Chef Jeroen De Pauw maakt vandaag een stoofpotje van kip, inclusief limoncello, op de BBQ.
«
»
14:15 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
14:35 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
15:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
16:15 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
17:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
17:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
17:55 | De Wereld op je Bord |
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
18:15 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
18:40 | Peppe's Sicilië |
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
19:00 | Veggie |
Arancini met paddenstoelen, mozzarella & pistache aïoli
«
»
19:10 | De smaaktoerist |
Jeroen De Pauw bezoekt een Waals wijndomein, maakt kennis met een hippe boterboer en een bijzondere escargotkweker. Met zijn buit maakt hij een zalige pasta.
«
»
19:40 | De sterrenkaart |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
20:10 | De gezonde goesting |
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»
21:10 | Lekker lang leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
21:40 | Soep! |
Cowboy Wrangler soep / Zoete Aardappelsoep.
«
»
21:55 | Soep! |
Italiaanse kippensoep met eieren en kaas (Stragiatella a la Romana) / Keteltje met rundsvlees, gevogelte en groentjes (Petite Marmite Henri IV).
«
»
22:15 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
23:00 | De dagschotel |
De zeeduivel - of lotte - is dan wel niet moeders mooiste, dat hij lekker is, dat staat als een paal boven water.
«
»
23:15 | De Chalet, Hollandse Maatjes |
Peppe, Dominique en Roger zetten de eerste dag van hun weekend in met een oranje cocktail, Hollandse maatjes en een lamsstoofpot.
«
»
00:00 | Soep! |
Aardappelsoep met wintertruffel / Blankenbergse Garnalensoep
«
»
00:20 | Smossen mag |
Trendsetters Loïc (12 jaar), Duncan (8 jaar) en Ounsia (9 jaar) maken volgens recepten van hun coach Roger van Damme een etagère vol met verschillende soorten cakejes.
«
»
00:50 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»
01:20 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
01:55 | In de Mix (magazine Njam) |
Een culinair magazine boordevol kookitems en reportages.
«
»
02:25 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
03:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Met o.m. Steffi Vertriest: Limonade met sinaasappel en gember, Cake - Julie Van den Driesschen : Appel crumble cake.
«
»
03:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken de man met een gouden hart en recht door zee: Giacomazza Peppe! Hij maakt een gezonde variant op dé Italiaanse klassieker: salade carbonara.
«
»
03:50 | De Wereld op je Bord |
Chef Fatima maakt een gerecht dat veel herinneringen oproept. Ze maakt gevulde sardientjes met chermoula en twee verrassende salades zoals haar moeder het altijd doet.
«
»
04:10 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Pitabroodjes zijn hip en dat heeft ook Johan Segers goed begrepen. Op zijn menu van vandaag staat een originele variant op de traditionele pita, die oorspronkelijk met lamsvlees wordt opgevuld.
«
»
04:30 | Peppe's Sicilië |
Citroenen, appelsienen, olijven, rozemarijn, salie,... het staat er allemaal. Als kind was dit voor Peppe één grote speeltuin: het domein van zijn nonkel Vincenzo in Sicilië.
«
»
04:45 | Veggie |
Arancini met paddenstoelen, mozzarella & pistache aïoli
«
»
05:00 | De sterrenkaart |
Sergio Herman zag in Syrco Bakker een groot talent en zette hem in 2010 achter de potten van Pure C in Cadzand.
«
»
05:30 | De gezonde goesting |
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
05:55 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt vandaag met chef en vriend Roger van Damme. Op het menu staat deze keer geen zoetigheid, maar wel een lekker hartige croque.
«
»