TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Masterchef Australia
De 24 geselecteerde chefs stappen voor het eerst de MasterChef-keuken binnen. Ze krijgen een mysterybox voorgeschoteld van Emelia Jackson, winnares van het twaalfde seizoen.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Models in Paris
De modellen lopen mee met de grootste shows van de Fashionweek in Parijs. Er is weinig tijd om deze overwinning te vieren want de koffers moeten worden gepakt en het is tijd om afscheid te nemen.
«
»
14:05 Blind Getrouwd - Australia
De 38-jarige Sarah uit Melbourne wordt gematcht met Telv uit Perth. Ze hechten beide veel belang aan een familieband en zijn op zoek naar de ware. Ook voor Tracey en Dean breekt de grote dag aan.
«
»
15:20 Project Runway
Jury: Brandon Maxwell, Elaine Welteroth, Christian Siriano (mentor) en Karlie Kloss. Gastjuryleden: Morena Baccarin en Marni Senofonte.
«
»
16:15 Neighbours
Emmett maakt zich uit de voeten en verstopt de afstandsbediening van de drone. Roxy haast zich naar David en Sheila. Chloe is vergeetachtig en stelt zich vragen bij haar gezondheid.
«
»
16:40 Sturm der Liebe
Dankzij Franzi wordt Tim op tijd naar het ziekenhuis gebracht. Hij voelt zich al snel beter. Christoph is intussen op zoek naar de ontvoerders. Rosalie wil Michael nog meer jaloers maken.
«
»
17:45 Masterchef Australia
Nadat de 24 chefs voor het eerst alles op alles zetten in de MasterChef-keuken presenteren ze hun gerechten aan de jury. Wie weet hen te overtuigen van hun kunnen?
«
»
18:30 De Pfaffs
De ouderlijke villa staat vandaag helemaal op stelten. Carmen en Jean-Marie krijgen een Franstalige cameraploeg over de vloer die een reclamespotje komt draaien.
«
»
19:15 Home and Away
Dean, Amber en Jai worden opgeschrikt door het gegil van Leah. Dean kan nog net een glimp van Justin opvangen voor hij kopje onder gaat. Lewis nodigt Jasmine uit voor een romantische picknick.
«
»
19:45 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Aron Graves komen in een explosieve situatie terecht wanneer ze in Cambridgeshire 1.800 pond proberen te innen van een autohandelaar.
«
»
20:35 De Vuilste Jobs van Vlaanderen
Verschillende Vlamingen worden gevolgd die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.
«
»
21:40 Dat eet dan gelukkig zijn
Bockie De Repper trekt op culinaire queeste doorheen het land om aan te schuiven aan de keukentafel van de gewone Vlaming. Daar stelt hij de vragen die niemand anders durft te stellen.
«
»
22:20 Sex Unlimited
Seksuele diensten aanbieden via webcam is de voorbije jaren big business geworden. Het is een industrie met een jaarlijkse omzet van zo'n twee miljard dollar.
«
»
23:20 Can't Pay? We'll Take It Away!
Max Carracher en Aron Graves komen in een explosieve situatie terecht wanneer ze in Cambridgeshire 1.800 pond proberen te innen van een autohandelaar.
«
»
00:15 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers