TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Wanneer Michael eerlijk voor zijn gevoelens uitkomt, gooit Rosalie hem uit het appartement. Tim ontmoet de Engelse coach. Franzi hoopt dat hij hem een mooi voorstel zal doen.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 The Interpreter
Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, per toeval een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid.
«
»
16:30 The Resident
Chastain wordt overspoeld met gewonden die een nabijgelegen muziekfestival hebben bezocht. Er is paniek uitgebroken waardoor sommige mensen vertrappeld raakten.
«
»
17:20 Modern Family
Phil, Claire en de kinderen proberen beter met elkaar te praten en geven daarom al hun elektronische communicatiemiddelen op. Gloria is geobsedeerd door de blaffende hond van de buren.
«
»
17:50 Modern Family
De hele familie maakt zich op voor Halloween. Claire is helemaal in haar element en maakt van het huis het Haunted Dunphy House.
«
»
18:20 Superstore
Iedereen is geobsedeerd door een etalagepop die precies op Jonah lijkt. Cheyenne denkt erover na om haar baby te laten adopteren. Glenn en Dina krijgen ruzie over ouderschap.
«
»
18:50 The Simpsons
Als de Simpsons geld van de verzekering krijgen, gaan ze naar Denemarken, opdat opa kan profiteren van de gratis gezondheidszorg daar.
«
»
19:15 The Simpsons
Nadat Bart door de bliksem is getroffen, wordt hij door geesten bezocht. Alleen hij kan hen helpen om hun trauma te verwerken.
«
»
19:40 Las Vegas
Sam komt in aanraking met een drugskartel wanneer ze ontdekt dat één van haar cliënten het Montecito gebruikt om drugsgeld wit te wassen.
«
»
20:35 The Huntsman: Winter's War
De zusjes Freya en Ravenna gaan de strijd met elkaar aan om de macht te veroveren. Jager Eric en zijn geliefde Sara raken verstrikt in de magische oorlog.
«
»
22:40 Lockout
2079. MS One is een gevangenis in de ruimte, waar de gevaarlijkste criminelen in een kunstmatige slaap gehouden worden. Tijdens een bezoek van de dochter van de president breekt er een opstand uit.
«
»
00:25 Las Vegas
Sam komt in aanraking met een drugskartel wanneer ze ontdekt dat één van haar cliënten het Montecito gebruikt om drugsgeld wit te wassen.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers