TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Brandweerman Sam
«
»
06:00 Maya!
Er loopt een rij eikenprocessierupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Maya wil ze naar de eikenboom leiden, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten.
«
»
06:10 Maya!
Maya helpt een vogel met een zeer pootje. Shelby wil vliegen en Maya en Willy bedenken allerlei manieren die allemaal mislukken. Tot de vogel terugkomt om Maya te bedanken.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kabouter Plop legt in het bos een grote valstrik. Hij wil het stoute konijn vangen dat al zijn bloemetjes oppeuzelt.
«
»
06:30 Kabouter Plop
In de Melkherberg is de voorraad Plopkoeken op. Klus besluit zelf de lekkernijen te bakken, maar het is de vraag of dat een goed idee is.
«
»
06:35 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:25 Spirit: Samen Vrij
Lucky wil graag in haar moeders voetsporen treden en krijgt stuntrijlessen van de knappe jonge artiest Javier.
«
»
07:45 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
08:10 Lang Leve Koning Julien
Clover komt terug op haar beslissing om lid te worden van Pams sekte. Mort maakt met Timo's radio contact met Julien en zijn vrienden, die problemen hebben met de chimps.
«
»
08:30 Dawn of the Croods
De Croods worden beschuldigd van het stelen van al het eten in de vallei en mogen hun onschuld bewijzen in een rechtszaak. - Kevin geeft Thunk tips om meisjes te charmeren.
«
»
08:55 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Nadat Dagur Berk aanvalt, roept Astrid een team van Drakenrijders bij elkaar om terug te vechten. Maar niemand weet hoe snel de volgende aanval komt.
«
»
09:35 Loïc: Zot van koken
Culinair magazine.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: SOS 112
Een ongewone interventie voor ambulanciers Kevin en Evi. Tijdens een huwelijksmis is de bruidegom door zijn benen gezakt. Op de spoed krijgen ze een telefoontje van een onverstaanbare man.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Patrick komt acteur Lennart Lemmens tegen wanneer hij tijdens zijn wandeling met Loebas ontdekt dat iemand de hondenweide vergiftigt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Agnes heeft Patrick en Benny iets op te biechten. Voor Patrick is de maat vol. Simon wordt in beschuldiging gesteld van de moord op June Van Damme. Evy vraagt Stan om bij haar te komen wonen.
«
»
14:10 Wittekerke
Peter wordt nog altijd in een kunstmatige coma gehouden om een nieuwe beroerte te voorkomen. Over de reeds aangerichte schade kunnen de artsen zich nog niet uitspreken. v
«
»
15:10 Private Practice
Er doen zich ernstige complicaties voor bij de foetussen van Naomi's voormalige patiënten. Ondertussen wordt Violet gevraagd te getuigen tegen haar aanvaller.
«
»
16:00 Cougar Town
Jules wil haar vrijgezellenfeest in een thema vieren en de conciërge van het hotel wil er alles aan doen om het huwelijk van Jules en Grayson zo goed mogelijk volgens plan te laten verlopen.
«
»
16:20 Cougar Town
Het huwelijk van Jules en Grayson komt nu wel heel erg dichtbij, en uiteraard loopt niet alles op wieltjes.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Spoed
Verpleger Sam en ambulancier Karen rijden naar het appartement van een epilepsiepatiënt. Hij heeft een aanval gehad en kampt met verlammingsverschijnselen.
«
»
17:50 Echte verhalen: SOS 112
Een man is thuis uitgegleden. Voor ze hem kunnen helpen, moeten Kevin en Evi voorbij zijn bijtgrage waakhond Rocky geraken.
«
»
18:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Inspecteurs Indy en Louise rukken uit om actrice en influencer Jamie-Lee Six te helpen wanneer een influencer challenge volledig uit de hand loopt. I
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:50 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Mieke vindt dat Mathias haar vertrouwen heeft beschaamd. Niko raadt haar aan om het te laten rusten. Rudi voelt zich compleet geblokkeerd, maar weigert uitstel te vragen en klopt overuren.
«
»
20:35 Een Echte Job
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien enkele weken mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis.
«
»
21:45 Alloo in de nacht
Luk Alloo begeeft zich onder de nachtraven. Zijn draaidagen starten iets voor middernacht en hij gaat door tot de zon terug opkomt, gewapend met verhalen die het daglicht anders amper zouden zien.
«
»
23:00 Cupido ofzo
Klaas heeft een tweede date met Ellen op zijn agenda staan. En Cupido lijkt hier al meteen met een minipijltje in de roos te schieten. Ook Baptist en Amelie wagen zich aan een tweede date.
«
»
00:05 Private Practice
Er doen zich ernstige complicaties voor bij de foetussen van Naomi's voormalige patiënten. Ondertussen wordt Violet gevraagd te getuigen tegen haar aanvaller.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:50 Brandweerman Sam
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers