TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Masterchef Australia
Jury: Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay is nog steeds in restaurant Mill Street Bistro in Norwalk. Zijn opdracht om de zaak opnieuw renderend te maken, is zwaar.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Love Your Home and Garden
Life-stylemagazine.
«
»
14:05 RuPaul's Drag Race
De queens moeten sprookjesachtige dragprinsessen creëren, en zichzelf transformeren tot guitige hulpjes. Met gastjuryleden Todrick Hall en Cheyenne Jackson ('American Horror Story').
«
»
14:55 Overspel in de liefde
Linda is gek op haar vriendje, maar sinds ze terug is uit het buitenland merkt ze een verandering in zijn gedrag. Linda zet alles op alles om erachter te komen waar dit vandaan komt.
«
»
15:25 Overspel in de liefde
Linekes man speelt poker, maar ze vreest dat haar man in werkelijkheid bij een andere vrouw in bed ligt. Lineke gaat op onderzoek uit en ontdekt het leven dat haar man voor haar verborgen houdt.
«
»
16:05 US Kitchen Nightmares
Het Griekse restaurant Yanni's in Pinney Ridge, Washington, was ooit een groot succes, maar nu blijven klanten steeds vaker weg.
«
»
17:00 Neighbours
Aaron en David halen opgelucht adem wanneer Paul Emmett vindt. Zullen ze de waarheid vertellen over wat er is gebeurd? Pierce en Chloe willen uitzoeken of pleegzorg ook iets voor hen kan zijn.
«
»
17:25 Sturm der Liebe
Erik solliciteert voor de functie van PR-manager. Werner is onder de indruk na het sollicitatiegesprek, maar Ariane moet als aandeelhouder ook instemmen.
«
»
18:20 De Pfaffs
Realityreeks.
«
»
19:05 Home and Away
Christian twijfelt nogmaals aan zijn capaciteiten als arts nu Ari nog steeds niet uit zijn coma ontwaakt is. Alf en Roo doen een schokkende ontdekking bij hun thuiskomst.
«
»
19:35 Pech Onderweg
Wegenwachter Anthony snelt twee automobilisten te hulp die zich door het zware regenweer vastreden in de modder. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te halen.
«
»
20:35 Back to the Future III
Marty ontvangt een brief van zijn vriend Doc Brown, die vertelt dat hij per ongeluk naar 1885 is gestuurd en al acht maanden als hoefsmid aan het werk is in Hill Valley.
«
»
22:45 Comedy Live: Wouter Deprez - Levend en vers
Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen.
«
»
00:40 US Kitchen Nightmares
Het Griekse restaurant Yanni's in Pinney Ridge, Washington, was ooit een groot succes, maar nu blijven klanten steeds vaker weg.
«
»
01:35 Spoed Londen
Realityreeks.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ons huis/nieuw huis' (Eén)

Frédéric en Ilse wonen als nieuw samengesteld gezin in Millen, Riemst. Dat doen ze in Frédérics ouderlijk huis, vroeger een gekende buurtwinkel. Maar alle kinderen zijn het huis uit en dat is nu dus veel te groot. Frédéric wil het opsplitsen in twee appartementen en daar zijn oude dag doorbrengen. Maar Ilse is als de dood voor verbouwingswerken en al het stof dat dit met zich meebrengt. Zij voelt meer voor een splinternieuw, kraaknet en instapklaar appartement. Het wordt geen eenvoudige opdracht voor Ken en Kristien.

'Ons Huis/Nieuw Huis', om 20.45 uur op VRT 1.

Dossiers