TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
André toont zich begripvol, maar is eigenlijk niet blij met de situatie van Linda en Dirk. Hij besluit Dirk een bezoekje te brengen in het ziekenhuis.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Stalked by My Doctor
Na een auto-ongeluk belandt Sophie in het ziekenhuis, onder de goede zorgen van hartchirurg Albert Beck. Maar de goede intenties van de dokter beginnen steeds meer op een obsessie te lijken.
«
»
16:15 How I Met Your Mother
Barney beseft dat hij gevoelens heeft voor Nora en denkt dat er iets met hem scheelt. Ondertussen gaat Robin op date met een man die zich gedraagt als een hond.
«
»
16:40 How I Met Your Mother
Barney en Ted denken terug aan het huwelijk van Punchy, het slechtste huwelijksfeest waar ze ooit aanwezig waren.
«
»
17:05 How I Met Your Mother
Een gênante video van Marshall duikt op op het internet en zou hem zijn droombaan kunnen kosten. Barney probeert Nora terug voor zich te winnen.
«
»
17:35 Modern Family
Een blik op hoe alle familieleden hun verjaardagen het afgelopen jaar hebben gevierd.
«
»
18:05 Modern Family
Haley wil het ouderschap aanpakken zoals beschreven in de opvoedingsboeken. Phil en Claire denken er het hunne van en zijn ervan overtuigd dat hun oude methodes veel beter werken.
«
»
18:35 The Simpsons
Ned Flanders opent een winkel voor linkshandigen. Homer hoopt dat de winkel snel bankroet zal gaan. Marge vindt dat Bart wat meer beweging nodig heeft en laat hem karateles volgen.
«
»
19:00 The Simpsons
Op weg naar huis belandt Bart in de maffiabar van Fat Tony. Wanneer Skinner op mysterieuze wijze verdwijnt, denkt iedereen dat Bart de schuldige is.
«
»
19:30 Las Vegas
Wanneer het lichaam van Danny's jeugdvriend Greg wordt aangetroffen in de woestijn, besluit de ex-marinier zelf de dader op te sporen. Hij verdenkt al snel een plaatselijke woekeraar.
«
»
20:30 Return to Sender
Miranda Wells, een verpleegster, heeft een blind date met ene Kevin. De man die komt opdagen is echter niet haar blind date, maar een crimineel, die Miranda in haar huis aanvalt.
«
»
22:20 The Aviator
Filmproducent Howard Hughes komt via Hollywood in aanraking met de luchtvaart. Hij verdiept zich in het ontwerpen van vliegtuigen. Intussen beleeft hij affaires met Katharine Hepburn en Ava Gardner.
«
»
01:25 Las Vegas
Wanneer het lichaam van Danny's jeugdvriend Greg wordt aangetroffen in de woestijn, besluit de ex-marinier zelf de dader op te sporen. Hij verdenkt al snel een plaatselijke woekeraar.
«
»
02:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Gaston en Leo worden als gemotoriseerde agenten op de weerloze stad losgelaten. Waar zij verschijnen, is de paniek nooit ver uit de buurt. Maar ook op het politiebureau zaaien ze vertwijfeling. Wanneer ze hun zoveelste motor in de prak rijden, is voor de hoofdcommissaris de maat vol: ze moeten als gewone wijkagenten weer de straat op. Te voet. Gaston en Leo voelen zich bekocht en miskend. Ze zouden dolgraag deel uitmaken van de stedelijke opsporingsdienst, maar ze hebben de indruk dat Jansens die carrièrewending absoluut wil verhinderen. Nu wil het toeval dat er net op dat ogenblik een golf van vreemde ontvoeringen over het land trekt. Elf vrouwen werden reeds gekidnapt, vrouwen van verschillende leeftijden, met verschillende beroepen en van verschillende standen. In geen enkel geval werd er losgeld gevraagd. Heel toevallig komen Gaston en Leo oog in oog te staan met de kidnapper en diens domme helper, Rufus.

'Paniekzaaiers', om 21.05 uur op VTM.

Dossiers