TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
06:05 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
06:25 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
07:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Johan Segers: Filet Americain Roger van Damme: vijgencompote Dagny Ros: Party nuts Dominique Persoone: Speculaaspasta
«
»
07:20 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
07:40 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
08:00 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
08:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Peppe! Hij denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië! Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje.
«
»
08:50 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst staat vandaag aan de zijde van kwieke vos Jan Buytaert. De 2 heren maken vandaag een oerdegelijk kalfgebraad met een hartverwarmend sausje met peren.
«
»
09:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
10:00 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
10:25 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
10:50 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
11:15 Roger van Damme: Bakken
Je hebt cakes in alle maten, smaken en gewichten. Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband.
«
»
11:35 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Jeroen De Pauw de tien hamvragen.
«
»
12:00 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
12:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
12:45 Likoké On Tour
LOT of Likoké on tour: Een project waar Piet Huysentruyt en zijn team 'letterlijk' hun grenzen verleggen.
«
»
13:05 De dagschotel
Het weer wil in België wel eens tegen zitten, maar met deze overheerlijke mosselen van Dominique Persoone waan je je onmiddellijk op een zonnig terrasje in Barcelona.
«
»
13:20 Ellemieke's KIDchen
Ellemieke toont hoe je kinderen op een leuke manier broodnodige vitamientjes kan laten eten. Ze maakt een groentesoep, met een sidedish van slacrackers en heerlijke dips.
«
»
13:45 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
14:25 De Wereld op je Bord
Hoewel rendieren vooral in het uiterste noorden van Noorwegen rondhuppelen, staan ze toch in het hele land vaak op het menu.
«
»
14:45 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
15:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
15:25 De Gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens een van de Njam!-chefs een verrassend driegangenmenu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet.
«
»
16:20 De dagschotel
Risotto maken. Het lijkt voor velen niet evident, maar in deze aflevering van De Dagschotel helpt Peppe al deze vooroordelen de wereld uit.
«
»
16:30 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
17:00 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: uienconfituur, lange vingers, krabsla & ketchup.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst kookt vandaag met de stoere Dominique Persoone. Ook hij is lid van de garde en samen maken ze hét rock-'n-roll gerecht bij uitstek: een hamburger! Njam!
«
»
18:10 Roger van Damme: Bakken
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dat geldt ook voor Roger van Damme. Zijn overgrootvader was banketbakker en als kind ging hij vaak helpen in de bakkerij van het dorp.
«
»
18:25 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
19:00 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
19:20 Apero-Dining
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
19:55 Het Weekmenu - reeks 2
Paëlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
21:15 De Chalet aan zee
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken.
«
»
22:10 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
22:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt er vandaag een soepje van, samen met Dagny Ros Asmundsdottir. En dat mag je letterlijk nemen. Het duo bereidt een kruidige pastinaaksoep, ideaal om je aan te warmen op koude dagen.
«
»
23:35 Bal National
Wim gebruikt vers lamsgehakt als de basis voor twee recepten met balletjes. Hij bereidt het vlees 'shakshuka-stijl' met Brugse kaas. Nadien rolt hij balletjes met groene kruiden met een dragonsaus.
«
»
00:10 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»
00:40 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
01:15 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab ? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
01:50 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Wie houdt er nu niet van een stevige hutsepot, met daarin alle lekkerste groenten en vleessoorten van het moment.
«
»
02:10 Roger van Damme: Bakken
Roger van Damme heeft de kunst van het bakken helemaal onder de knie en wil ook jou op de kar krijgen! Vandaag doet hij dat met een oerdegelijke en overheerlijke flantaart.
«
»
02:30 Soep!
Oestersoep met groene asperges / Borsjt
«
»
02:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt vandaag een lekkere hap klaar met chef Roger Van Damme. De keukenvrienden koken heerlijke gevulde eitjes met zalm bij elkaar.
«
»
03:15 De Chalet aan zee
De boys maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken.
«
»
04:05 Lekker Lang Leven
Michaël Sels belooft dat iedereen spruitjes zal lusten zodra ze zijn Ceasar Salade gemaakt hebben. En hij heeft ook nog altijd taboulé met Libanese kip in de aanbieding.
«
»
04:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dagny Ros! Zij duwt de temperatuur nog meer de hoogte in, met zalige makreel op de grill en een verfrissende bietensalade.
«
»
04:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt er vandaag een soepje van, samen met Dagny Ros Asmundsdottir. En dat mag je letterlijk nemen. Het duo bereidt een kruidige pastinaaksoep, ideaal om je aan te warmen op koude dagen.
«
»
05:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
05:45 Op de Rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueën beleven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers