TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Police Story - Back for Law
De relatie tussen Interpolagent Zhong Wen en zijn dochter Miao Miao verloopt al jaren moeizaam. Hij is dan ook verrast wanneer ze hem uitnodigt voor een ontmoeting in de bar van een gekende crimineel.
«
»
13:10 Motorway Cops
De verkeerspolitie krijgt geregeld te maken met vernielingen die veroorzaakt worden door zij die de regels negeren en gevaarlijke risico's nemen.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Xena zit nog steeds gevangen in een kerker van het paleis van de Groene Draak. Gabrielle voelt zich schuldig omdat ze haar vriendin verraden heeft.
«
»
15:25 My Wife and Kids
Jay dringt er bij Michael op aan om haar een cadeau voor Valentijnsdag te kopen. Maar Michael wil de kostprijs van zijn cadeau laten afhangen van de genegenheid die hij krijgt van Jay.
«
»
15:55 The Nanny
Fran vindt dat Maxwell zijn kinderen verwaarloost. Wanneer ze in hun haren luizen aantreft, zet ze Maxwell onder druk om zich meer over zijn kroost te ontfermen.
«
»
16:25 The A-Team
De eigenaar van een garage wordt door zijn concurrent zo erg bedrogen dat hij geen raad meer weet en de hulp van Hannibal en zijn team inroept.
«
»
17:25 Relic Hunter
Sydney en Nigel willen de begeerde doos van Pandora in hun bezit krijgen. De doos waarvan de legende vertelt dat ze niet mag geopend worden.
«
»
18:20 Fresh off the Boat
Wanneer ze merken dat Emery zijn volleybaltrainingen overslaat, trekken Louis en Evan op onderzoek uit. Louis ontdekt dat Emery een cursus linedancen volgt.
«
»
18:50 A.P. Bio
In de hectische eerste dertig minuten van de schooldag probeert Jack zijn massagestoel van boekhoudster Lynette terug te krijgen. Durbin en Helen bereiden zich voor op de ochtendmededelingen.
«
»
19:15 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
20:30 Chicago P.D.
Zijn geweten speelt hem parten wanneer Antonio een belangrijke drugsdealer in de val probeert te lokken. Om zijn team te beschermen besluit Voight actie te ondernemen tegen Kelton.
«
»
21:20 Chicago P.D.
Nu Kelton bijna zo goed als zeker verkozen is, kunnen Voight en zijn team niet anders meer dan hun boekje te buiten gaan om te voorkomen dat hun afdeling wordt afgeschaft.
«
»
22:20 Lookalikes
Gasten: transgender Karolien (Rani De Coninck), agressieve Thierry (Dany Verstraeten), comapatiënte Barbara Vackier (Véronique De Kock) en gevangene Francis Durnez (Paul Jambers).
«
»
22:50 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Steven en Thomas werken dit keer aan de receptie van een viersterrenhotel. Ze weten niet wat de anderen bekokstoofd hebben.
«
»
23:30 Foute vrienden
Begijn, Jeron, Thomas en Steven geven volle gas aan het tankstation. Terwijl een van hen de benzinetank van de klanten vult, bepalen de drie anderen wat er zich allemaal afspeelt aan de pompen.
«
»
00:05 Spuiten en slikken op reis
Bonzai is een levensgevaarlijke drug die zich snel verspreidt over Turkije. Jan ziet van heel dichtbij hoe jonge Turken in de ban zijn van Bonzai en welke verwoestende werking deze drug heeft.
«
»
01:05 My Wife and Kids
Michael vergezelt Jay op een meditatieweekend, maar hij heeft het een beetje moeilijk met alle regels die mediteren met zich meebrengt. Vooral het verplicht zwijgen is duidelijk niets voor hem.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers