TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 The Catch
Alice ontdekt harde feiten over haar broer Tommy en Val moet in haar verleden graven om hem bij deze zaak te helpen. Is de nieuwste oplichterstruc van Ben en Rhys te riskant?
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Two Night Stand
Na een onenightstand worden Alec en Megan, die volslagen vreemden van elkaar zijn, samen wakker in Manhattan, dat door een hevige sneeuwstorm volledig is ingesneeuwd.
«
»
16:00 Life in Pieces
John en Joan maken ruzie met hun buren, Jerry en Pam, over wie hun jacuzzi mag gebruiken. Greg en Jen nodigen de ongedierteverdelger en zijn vrouw uit voor het avondeten.
«
»
16:30 Life in Pieces
Greg voelt zich bedreigd door de knappe, nieuwe assistent van Jen en probeert zich mannelijker te gedragen. Heather en Tim halen een grap uit met Tylers school.
«
»
16:55 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
De Bone Collector is overal in het nieuws. Hij slaagt er echter nog steeds in om het team telkens één stap voor te zijn en richt nu het vizier op de naasten van Lincoln, onder wie Amelia.
«
»
17:50 Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector
Lincoln moet zijn eigen leven op het spel zetten om zijn zoon Camden te redden. Het komt tot een dodelijke confrontatie tussen hem en de Bone Collector.
«
»
18:45 Ice Age: Continental Drift
Diego, Manny en Sid raken gescheiden van de kudde wanneer hun continent op drift raakt. Ze beleven tal van avonturen op zee, terwijl ze hun weg terug naar huis proberen te vinden.
«
»
20:30 Pretty Woman
Edward Lewis, zakenman en verstokte vrijgezel, is zo onder de indruk van de charmes van prostituee Vivian dat hij haar prompt 3.000 dollar aanbiedt om hem een week lang te vergezellen.
«
»
22:50 Vikings
Bjorn keert terug naar Kattegat. Harald neemt wraak op Olaf.
«
»
23:50 The Passage
De situatie is uiterst gespannen vanwege een virus dat rondwaart buiten Project Noah. Guilder en Richards stellen een reddingsteam samen. Amy biedt haar hulp aan, wat leidt tot spanning met Brad.
«
»
00:50 The Catch
Alice en Ben moeten beslissen waar hun loyaliteit ligt. Alice moet haar verleden onder ogen zien en AVI heeft misschien wel een van de grootste geheimen van Margot ontdekt.
«
»
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play5 logo

Frank Farmer geniet de reputatie de beste bodyguard te zijn. Hij heeft in zijn vak de top bereikt omdat hij zich aan drie regels houdt: regelmatig van opdrachtgever veranderen, geen persoonlijke relatie met de baas beginnen en nooit voor supersterren werken. Voor drieduizend dollar per week gaat hij echter akkoord om de bekende zangeres Rachel Marron te beschermen. Sinds enkele maanden krijgt zij namelijk dreigbrieven en -tekeningen. Vaak worden ze opgestuurd, maar haar belager heeft ze ook al eens persoonlijk afgeleverd in haar villa. Omdat Rachel dit laatste niet weet, vindt ze de aanwezigheid van Frank Farmer totaal overbodig. Toch voelt ze zich al gauw tot de stugge en stille Farmer aangetrokken.

'The Bodyguard', film uit 1992 met oa. Whitney Houston, om 20.30 uur op Play5.

Dossiers