TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle wandelen door de bossen van Brittania. Gabrielle voelt zich misselijk. Op de koop toe wordt het tweetal aangevallen door een groep Banshees.
«
»
11:50 Relic Hunter
Sydney en Nigel gaan op onderzoek uit wanneer het grafkruis van koning Arthur onlangs gebruikt lijkt te zijn als moordwapen in een recente zaak.
«
»
12:45 The A-Team
In een ogenschijnlijk vredig natuurreservaat in Kenia zijn een aantal wrede stropers aan het werk. Ze doden de kostbaarste dieren om dan veel geld te vragen voor hun pels of huid.
«
»
13:45 The A-Team
Ex-gokker Jim Sullivan en dochter Patty hebben van hun ranch een tehuis voor kinderen gemaakt.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Sam Neill, Billie Piper, James Nesbitt en Ando Osho. Muzikale gast: Tom Jones.
«
»
15:55 The Graham Norton Show
Gasten: Felicity Kendal, Dave Grohl, Daisy Haggard, Alan Carr, Siobhan McSweeney en Rege-Jean Page. Muzikale gast: Jessie Ware.
«
»
16:55 Altijd prijs
De familie Desmet speelt al jaren op de lotto. Rudy is er steevast van overtuigd dat hij een systeem heeft gevonden dat de lottotrekking voorspelt.
«
»
17:30 Fresh off the Boat
Eddie haalt eindelijk zijn rijbewijs. Toch wacht hem geen vrijheid, maar een eindeloze lijst aan klusjes die hij voor zijn moeder moet afwerken. Louis kijkt uit naar een weekendje weg met Marvin.
«
»
18:00 Fresh off the Boat
Na het zien van de film 'Legends of the Fall' raakt Louis bezeten van de wildernis. Dus besluit hij dat voor zijn 40ste verjaardag de familie met hem moet gaan kamperen.
«
»
18:25 Fresh off the Boat
Elaine geeft Jessica tips over hoe ze een betere band met grootmoeder Huang kan opbouwen. Louis stelt Emery voor te worstelen om het nieuwe jaar goed in te zetten.
«
»
18:55 Fresh off the Boat
Op Valentijnsdag proberen Jessica en Louis elk Evan het beste advies te geven over hoe hij met zijn vriendin moet vieren. Eddie krijgt een liefdesbriefje.
«
»
19:25 Fresh off the Boat
Jessica moeit zich met het leven op school en leert er dat Evan niet altijd de makkelijkste leerling is. Louis is ervan overtuigd dat Marvin en grootmoeder achter zijn rug over hem roddelen.
«
»
19:55 Altijd prijs
Wanneer de zes miljoen op de rekening is gestort, dringt de realiteit pas echt door bij de Desmets. De getalletjes op het uittreksel doen hen duizelen.
«
»
20:30 The untouchables
Chicago, 1930, tijdens de drooglegging. Gangster Al Capone houdt de stad in een wurggreep. Speurder Eliot Ness is vastbesloten om Capones imperium te vernietigen.
«
»
22:40 Action Point
D.C. is de knettergekke eigenaar van een goedkoop pretpark waar de attracties zijn ontworpen met minimale veiligheid voor maximaal plezier.
«
»
00:20 The Honest Supermarket: What's Really in Our Food?
Hannah Fry en Priya Tew onderzoeken aan de hand van enkele grensverleggende proeven waar ons voedsel werkelijk vandaan komt, en ten koste van wat dat eigenlijk allemaal gaat.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers