TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
06:50 Uitgepreekt
In 2019 komt Gerard Rinsma (62) in conflict met de kerkenraad, en wordt hij op non-actief gesteld.
«
»
07:25 De verandering
Bas Folmer wordt op de basisschool gepest met 'dikzak' en 'dikkertje dap'. Zijn ouders hebben niet in de gaten dat hun zoon al op jonge leeftijd aan depressies lijdt.
«
»
07:55 Petrus in het land
Petrus is op bezoek in de Protestantse Gemeente van Rijswijk. Het thema van de aflevering is 'Tot zegen zijn'. Wat betekent het om gezegend te zijn en om jouw zegen te delen met een ander?
«
»
08:25 De Verwondering
Anne Dijk groeit op als domineesdochter. De hang naar spiritualiteit zit er bij haar al vroeg in. Ze komt tot het besef dat ze moslim is geworden.
«
»
08:55 Ik mis je
Thomas, de 27-jarige zoon van Ton en Corina Wierks, gaat met zijn vrouw als zendeling naar Nepal. Over God vertellen is zijn passie.
«
»
09:20 Zie je zondag!
Marleen praat met koster Arie en zijn vrouw Corrie. De twee zijn door een moeilijke tijd gegaan wegens hun onvervulde kinderwens.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Hij speelt de rol van Jozef van Arimathea in de Passiespelen van Tegelen die 3 juli van start gaan. Deze Jozef van Arimathea wast de gestorven Jezus, balsemt hem en legt hem in het graf.
«
»
10:00 Eucharistieviering
Rechtstreekse uitzending van de eucharistieviering vanuit het Openluchttheater de Doolhof in Tegelen.
«
»
11:00 In de ban van de paus
Paus Franciscus ontpopt zich als een paus met een missie. Hoe slaagt deze paus erin om het negatieve imago van de katholieke kerk te kantelen?
«
»
11:35 Metterdaad
Als je in Rwanda een beperking hebt, wordt dat nog vaak als je eigen schuld gezien. Daar komt nog bij dat gezinnen vaak straatarm zijn.
«
»
11:45 Nederland Zingt Dichtbij
Gerina van Gelder-van Raaij is een van de weinige christelijke weddingplanners. Jurjen ten Brinke gaat met haar in gesprek over geluk.
«
»
12:40 Andries
Toen Barbara Lamain vijftien jaar oud was, zei ze tegen God dat ze in zijn Koninkrijk wilde werken. Maar het liep anders. Ze studeerde geschiedenis en werd hr-manager in een multinational.
«
»
13:04 Wilde Ganzen
In de townships van Kaapstad is er n opvang waar ook kinderen met een handicap naartoe kunnen. De directrice zet zich in om ieder kind waar mogelijk door te laten stromen naar regulier onderwijs.
«
»
13:05 Frysln DOK
Noord-Nederlandse bestuurders hebben een zware lobby opgezet voor een snelle treinverbinding tussen Amsterdam en Groningen, de Lelylijn. Waar is die wens op gestoeld en hoe realistisch is die?
«
»
13:40 Brainwash Talks
Niet-weten wordt vaak gezien als domheid of zwakheid. Ten onrechte, volgens filosoof Pieter Adriaens. Niet-weten is het begin van kennis.
«
»
13:55 Dwars door de Middellandse Zee
Op zijn tocht door de Middellandse Zee verkent Arnout de Maddalena-archipel. Hij zet voet aan wal op Budelli en maakt kennis met de enige bewoner van het eiland: de 81 jaar oude Mauro.
«
»
14:45 Erik Scherder Onderzoekt
Ondanks het aloude gezegde 'eerst zien en dan geloven' geloven miljoenen Nederlanders dat er meer is dan ze kunnen zien. De professor gaat op zoek naar de wetenschap tussen hemel en aarde.
«
»
15:25 De Boeddhistische Blik: Het denkende hart van Etty Hillesum
Etty Hillesum werd postuum beroemd na de publicatie van haar oorlogsdagboek. Hoe komt het dat de woorden van deze joodse vrouw, meer dan 75 jaar na haar dood, nog zo veel mensen inspireren?
«
»
16:25 De Nieuwe Buur
In Rijswijk ligt een unieke flat, waarvan de bewoners van heinde en verre komen en elkaar helpen met hun dagelijkse problemen, onder begeleiding van de flatcoach.
«
»
16:52 Socutera
World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. Ze stellen hen in staat om hun leven te veranderen en om armoede te overwinnen.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Jacobine op 2
Scheiden is een pijnlijk proces, maar Jacobine Geel vraagt zich af of er toch een zegen kan rusten op scheiden. Kan je dat goed doen met elkaar en voor de kinderen?
«
»
17:45 Metterdaad
Als je in Rwanda een beperking hebt, wordt dat nog vaak als je eigen schuld gezien. Daar komt nog bij dat gezinnen vaak straatarm zijn.
«
»
18:20 Maria by Callas
Veertig jaar na haar dood vertelt Maria Callas haar eigen verhaal aan de hand van nooit eerder vertoond foto- en beeldmateriaal, intieme brieven en zeldzame archiefbeelden.
«
»
20:25 Line of duty
AC-12 ziet een link tussen de moord op Gail Vella en een oude corruptiezaak bij de politie. Kate smeedt een plan om voor eens en voor altijd te achterhalen of Jo nu een goeie of een slechte flik is.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:10 Hoe God verscheen in Ghana
Bright O. Richards gaat in Ghana na welke gevolgen het kolonialisme heeft gehad op het geloof. En ding is zeker: religie is er booming business.
«
»
23:05 The Singapore Grip
Als de familie Langfeld door een tragedie wordt getroffen, ziet Walter een kans om er zijn voordeel mee te doen.
«
»
00:00 Jacobine op 2
Scheiden is een pijnlijk proces, maar Jacobine Geel vraagt zich af of er toch een zegen kan rusten op scheiden. Kan je dat goed doen met elkaar en voor de kinderen?
«
»
00:25 Naches
Baruch en Meirav van Riel lijken zo uit een sprookje te zijn weggelopen. Ze bewonen hun eigen paradijs in Baarle-Nassau, met honing, wijn, bijtjes en bloemetjes.
«
»
00:40 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
01:20 Het Filosofisch Kwintet
Hoe gaan wij om met gevoelens van onzekerheid in tijden van corona-, klimaat- en energiecrises? Welke invloed heeft de onzekerheid op ons dagelijks leven?
«
»
02:10 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo canvas V3 canvas logo

Cardinal en Delorme identificeren het lichaam als Dave, de wapendief en tegelijk hun enige verdachte. Maar Dave blijkt vermoord twee weken voor Red neergeschoten werd. Het team staat dus terug bij af. Ze reconstrueren de laatste dagen van Dave en komen zo bij een lokale motorbende terecht. Daarvoor roepen ze de hulp in van een expert, Alan Clegg. Met zijn hulp slagen ze erin een nieuwe verdachte te identificeren, 'Wombat'. Wanneer ze bij zijn huis aankomen, treffen ze opnieuw een vreselijk schouwspel aan.

'Cardinal', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers