TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Een elektriciteitspanne zorgt ervoor dat Paul en Bela de avond moeten doorbrengen bij Franzi en Lucy. Christoph weet niet zeker of de herinnering aan de bekentenis van Annabelle echt is.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Grace
Charlie kampt met een writer's block. Bernie, Charlies beste vriend en agent, besluit de jonge Dawn in te huren als assistente voor Charlie, in de hoop dat zij hem de nodige inspiratie kan bezorgen.
«
»
16:30 How I Met Your Mother
Marshall denkt met heimwee terug aan de beste hamburger die hij ooit heeft geproefd. Hij heeft het piepkleine restaurant waar hij de hamburger voorgeschoteld kreeg nooit meer teruggevonden.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Ted pendelt voortdurend tussen New York en New Jersey, waar Stella woont. Wanneer hij zijn vrienden voor een avond meeneemt naar New Jersey, beseft hij dat er niets te beleven valt.
«
»
17:20 How I Met Your Mother
Terwijl Ted, Marshall en Lily al hun spullen inpakken, halen ze herinneringen op aan hun appartement. Ze denken met weemoed terug aan de verschillende interventies die ze voor elkaar hebben gehouden.
«
»
17:50 Modern Family
Claire, Luke en Haley trachten eenden weg te jagen, terwijl Phil bij Caltech een bezoekje brengt aan Alex. Jay en Mitch proberen het eerste logeerfeestje van Lilly in goede banen te leiden.
«
»
18:20 Modern Family
Claire heeft promotie gekregen, waardoor ze minder tijd zal hebben voor haar huishouden. Ze besluit om nu al haar lenteschoonmaak te doen. Jay wil een gevaarlijke hobby hebben nu hij op pensioen gaat.
«
»
18:50 Chicago Med
Dr. Rhodes krijgt een telefoontje dat hem ertoe aanzet om weg te lopen bij een operatie. Dr. Halstead helpt een agent die op de SEH wordt binnengebracht.
«
»
19:45 Magnum P.I.
Magnum moet samen met enkele andere privédetectives en premiejagers op zoek gaan naar een man die wordt beschuldigd van moord.
«
»
20:40 The Gunman
Nadat sluipschutter Jim Terrier in Congo een machtig man heeft geëlimineerd, moet hij onderduiken. Wanneer hij jaren later toch weer in Congo komt, wordt hij zelf het doelwit van huurmoordenaars.
«
»
22:50 Twelve Monkeys
2035. De weinige overlevenden van een epidemie houden zich ondergronds schuil. Gedetineerde James Cole wordt teruggestuurd naar het jaar 1997 om de oorsprong van het virus te achterhalen.
«
»
01:15 Magnum P.I.
Magnum moet samen met enkele andere privédetectives en premiejagers op zoek gaan naar een man die wordt beschuldigd van moord.
«
»
02:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op Eén.

Dossiers