TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:40 Relic Hunter
Geheim agent Derek Lloyd kidnapt Nigel om Sydney naar New Guinea te lokken.
«
»
13:30 Relic Hunter
Syd is nerveus om haar oude schoolliefde Tony op een klasrenie terug te zien. Maar Tony heeft te veel zorgen om alleen maar aan het verleden te denken.
«
»
14:20 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Een zware sneeuwstorm zorgt ervoor dat het verkeer op de ijsweg volledig wordt stilgelegd. En als er niet kan worden gereden, kan er ook geen geld worden verdiend.
«
»
15:15 Xena, The Warrior Princess
Gabrielle is verlamd van de schrik wanneer Xena en zij door een groepje gewapende kerels aangevallen worden.
«
»
16:10 My Wife and Kids
Vanessa heeft vandaag haar eerste echografie.
«
»
16:40 The Nanny
Maxwells' bazige moeder Elizabeth komt op bezoek. C.C. probeert haar tegen de kinderoppas op te zetten waardoor Elisabeth het ontslag van Fran eist. Maxwell kan dit niet aanvaarden.
«
»
17:05 Relic Hunter
Een set tarotkaarten die Sydney heeft ontvangen van een pas overleden vriend, brengt haar op het spoor van de Kroon van Rome, een oude zigeunerschat.
«
»
18:00 The A-Team
Het team vertrekt naar Arizona om een kudde wilde mustangs van het slachthuis te redden.
«
»
18:55 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Door de komst van een nieuwe winterstorm heeft de ijsweg een nieuwe laag sneeuw gekregen. Jack en Lisa zijn echter vastberaden niet meer inkomsten op het spel te zetten en nemen het risico.
«
»
19:50 Last Man Standing
Mandy en Kristin zijn jaloers wanneer ze een emotioneel gedicht ontdekken dat Vanessa schreef voor Jen. Mike toont zijn kunsten op de flipperkast en wordt uitgedaagd door Chuck.
«
»
20:15 Komt een man bij de dokter
Moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches.
«
»
20:40 Chicago P.D.
Het team trekt op onderzoek uit nadat er verschillende zelfmoordaanslagen plaatsvinden, waarbij de lokale islamitische moskee betrokken lijkt te zijn.
«
»
21:30 Chicago P.D.
Het team trekt op onderzoek uit naar een drugshandelaar. De zaak escaleert wanneer Atwater ontdekt dat zijn vriendin bij de zaak betrokken is. Dawson krijgt steeds meer pijn in zijn schouder.
«
»
22:25 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
23:00 Foute vrienden
Jeron, Thomas, Begijn en Christophe blikken terug op hun roadtrip voor de film van 'Foute vrienden'.
«
»
23:40 Advocaat van de duivel
Bert Gabrils is voor de afschaffing van alle roddelende media en pleit voor een verbod op de verspreiding van boekskes. William Boeva keert zich tegen Hipsters.
«
»
00:25 My Wife and Kids
Michael en Jay gaan samen een avondje weg. Claire besluit ondertussen een groot feest te geven, zodat ze in de smaak zou vallen bij de populaire leerlingen op haar school.
«
»
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Johny Voners als Xavier in 'F.C. De Kampioenen' (foto: Eén - © VRT 2020)

Carmen leest in haar 'vakliteratuur' dat heel wat mannen vreemd gaan tijdens de zwangerschap, en zij is er van overtuigd dat Marc tot dat verfoeilijk gezelschap behoort. Aangezien ze op hoongelach onthaald wordt met haar theorie, besluit ze zelf het bewijs te leveren. Ze bestookt Marc met erotische fanmail en intieme geschenken, zeer tot ongenoegen van haar doelwit. Wanneer Marc Pol bij de zaak betrekt om zijn 'grootste fan' te ontmoedigen, en Fernand ontdekt dat Carmen blijkbaar een relatie met Marc op het oog heeft, gaan de poppen echt aan het dansen. Maurice maakt zich zorgen dat hij en Pascale hun tijd niet goed genoeg gebruiken, en hij overtuigt haar om volgens een vast schema te gaan leven dat hun een maximum aan quality time zal verzekeren. Maar al gauw wordt het schema een doel, eerder dan een middel voor Maurice...

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op En.

Dossiers