TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Maxi Megamuil onderzoeken of je hersenen uit je neus kunnen vliegen als je heel hard niest.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus wil een pijp roken. Plop en Kwebbel waarschuwen hem dat dat niet gezond is, maar zoals altijd weet Klus het beter.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Terwijl Lui een dutje doet, spelen Klus en Plop een partijtje tennis. Ze meppen niet altijd even raak en de bal belandt op het hoofd van de postbode. Die is boos en gooit de bal naar Plop.
«
»
06:40 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:00 Lego Ninjago
Tekenfilm.
«
»
07:15 Lang Leve Koning Julien
Clover moet kiezen tussen koninklijke plicht en familietrots wanneer ze is uitgenodigd voor een toernooi. Julien verbiedt haar te gaan.
«
»
07:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Terwijl Thunk oppast, krijgt Sandy de schuld voor ellende die een kleine, nieuwe buur heeft veroorzaakt. Oma vindt Thunk te zacht en wil hem harder maken.
«
»
09:10 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
09:35 Loïc: Zot van Koken
Culinair magazine.
«
»
09:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Iemand heeft met verf doodsbedreigingen neergeschreven op straat. Koen en Lotte onderzoeken de ernst van deze dreiging. Eric en Brigitte vinden een man terug wiens vrouw en kinderen zijn neergestoken.
«
»
12:25 Lisa
Lisa maakt indruk op Ed Vanhoute door volledig achter het campagne-idee voor Tasha te blijven staan. Jonas is onder de indruk van deze daadkrachtige Lisa.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Liesbeth heeft een verrassing bij haar thuiskomst. Rudi wil ook ontwerpen voor blinden en vraagt Arno om een prototype te maken.
«
»
14:20 Wittekerke
Arne is aan zijn tweede chemokuur begonnen en dit keer heeft hij het ook mentaal zeer moeilijk. Zowel Veerle als Elke maken zich sterk dat hij zijn vechtlust zal terugvinden als Merel hem bezoekt.
«
»
15:20 Franklin & Bash
Rachel King wordt de nieuwe bazin van Peter en Jared. Zij moeten de befaamde goochelaar August King verdedigen. Hij wordt beschuldigd van diefstal van een waardevolle armband.
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Spoed
Elk jaar bij de opening van het jachtseizoen organiseert de Koninklijke Sint-Hubertus Vereniging een groot feest. Na een spectaculaire ballondropping verliest een vrouw het bewustzijn.
«
»
17:40 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:45 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een peuter loopt helemaal alleen langs de straat. Terwijl Koen en Lotte op zoek gaan naar zijn moeder, ontfermt tante Maria zich over het kind.
«
»
18:20 Lisa
Katja betrapt Lisa en Jonas tijdens een intiem moment. Katja's hart is nogmaals gebroken, Jonas is in de war en probeert zich te verdedigen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer
Weerbericht.
«
»
20:05 Familie
Jan heeft Zjef iets te vertellen. Anna eist dat Jan alle contact met Simon verbreekt. Cédric zet zijn trots opzij en vraagt zijn moeder om hulp. Tegenover Mieke gedraagt hij zich echter vijandig.
«
»
20:40 Erfgenaam gezocht
Axel reist af naar Sicilië. Daar ontmoet hij Christopher Gwynn, de enige erfgenaam van La Esterella, die de hoogste individuele erfenis tot nu toe in het programma erft.
«
»
21:45 Ik vertrek uit Vlaanderen
Jessica en Michel Troquet hebben drie kinderen: dochter Amélie en tweeling Victor en Emiel. Ze willen in het Zuid-Franse Castellane gîtes gaan uitbaten.
«
»
22:55 Blijven Slapen
Een liefdesexperiment waarin singles direct gaan samenwonen op hun eerste date. Ze krijgen 24 uur de tijd om elkaar beter te leren kennen.
«
»
23:30 Huis Gemaakt
Gert en Cerina gaan in elk pand langs om de laatste kamerprijs voor de beste keuken uit te delen, de koppels krijgen de laatste deadline en ze beleven de eerste nachten in 'hun' droomwoning.
«
»
00:50 Franklin & Bash
Rachel King wordt de nieuwe bazin van Peter en Jared. Zij moeten de befaamde goochelaar August King verdedigen. Hij wordt beschuldigd van diefstal van een waardevolle armband.
«
»
01:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 De Proefknuffels
Professor Üfknuffel en Andreas Vogel onderzoeken of er oplossingen zijn tegen extreme verveling.
«
»
05:55 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Batman en commissaris Gordon slaan de handen in elkaar met openbaar aanklager Harvey Dent om de georganiseerde misdaad in Gotham een halt toe te roepen. Ze lijken in hun opzet te slagen, tot een nieuwe misdaadkoning ten tonele verschijnt: de sadistische Joker.

'The Dark Knight', film uit 2008 met oa. Christian Bale en Heath Ledger, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers