TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Ambulance Australia
Ambulancepersoneel Andrew en John haasten zich naar twee patiënten die betrokken zijn geraakt bij een motorongeluk. Een vrouw valt van haar balkon terwijl ze haar kat probeerde te redden.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Urk!
Op Urk zet Gerda haar Klaas voor het blok, want vanmiddag gaat ze zijn naam vereeuwigen. Albert en Teun zijn eindelijk aangekomen op het Franse chateau, de sfeer zit er lekker in want Albert staat allesbehalve te popelen om aan de slag te gaan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Henny vertrekt met haar man Patrick naar Frankrijk. Ze hebben een pand gekocht dat ze gaan omtoveren tot chambres d'hôtes. De plannen lopen compleet anders en Patrick en Henny moeten concessies doen die ze eigenlijk liever niet hadden willen doen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:20 Urk!
In het Franse chateau klussen Teun en Ap er vrolijk op los, maar na de komst van Jeroen lopen de spanningen op en wordt de sfeer grimmiger. Met de verhuizing voor de deur, zijn Greetje en haar man Jan begonnen met ontspullen.
«
»
14:10 Blind getrouwd: Australië
Het is de laatste verbintenisceremonie en de koppels moeten beslissen om aan het experiment te blijven en hun laatste geloften af te leggen, of hun huwelijk voorgoed te verlaten.
«
»
15:30 Urk!
Teun, Fred en Albert haasten zich om de hotelkamers op tijd voor de feestelijke opening te voltooien. De eerste gasten staan al voor de deur, maar Nelie weet ze zolang bezig te houden met haar bijzondere toer door Urk.
«
»
16:25 De Bauers - 20 jaar later
Het is de grote dag; Frans zijn 50e verjaardag. Hoewel hij vooral niet te veel poespas wilde, staat hem het tegenovergestelde te wachten. In Rotterdam staat hem een enorme verrassing te wachten.
«
»
17:05 My Kitchen Rules
Sonia en Marcus proberen in Adelaide te slagen met hun tweede Instant Restaurant.
«
»
18:30 Home and Away
Bree probeert Cash te laten inzien dat hij anderen alleen maar kan helpen als hij ook zorg draagt voor zichzelf. Een goed gesprek met Felicity helpt hem vervolgens om alle gebeurtenissen een plaats te geven.
«
»
19:05 Blind getrouwd: Australië
Na de schokkende onthulling van Tori over Jonathans sms-schandaal met de voormalige bruid Ellie, zal het laatste etentje de enige kans zijn voor het stel om het uit te praten. En een stel dat ooit op de klippen liep, uit hun ware gevoelens.
«
»
20:30 Alert: Missing Persons Unit
Mike heropent zijn onderzoek naar de moord op een Amish-man nadat zeven jaar later de stoffelijke resten van het slachtoffer worden gevonden. De vrouw van het slachtoffer is spoorloos, wat tot een grootschalige zoektocht leidt.
«
»
21:25 9-1-1: Lone Star
Capt. Strand onthult aan de 126 dat hij samenwerkt met de FBI om een terroristische groepering op te rollen. Het team reageert op een bommelding bij het Capitool.
«
»
22:25 Looking Glass
Ray moet zijn vrouw en zichzelf redden van een gruwelijk geheim dat verbonden is met een woestijnhotel en de vreemde mensen die daar op bezoek komen.
«
»
00:20 Fatal Attraction
Alex' wereld voordat ze Dan ontmoette wordt weerspiegeld door twee mensen wiens hulp ze niet kon aanvaarden. Dan's wereld stort in wanneer hij gearresteerd wordt voor de moord op Alex.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers