TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Saving paradise
Op het Filipijnse eiland Bohol vormen de Chocolate Hills, cacaobruine heuvels, een prachtig landschap dat sinds 2006 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Het eiland herbergt unieke flora en fauna, maar het fragiele ecosysteem wordt bedreigd.
«
»
18:15 Dinosaur Apocalypse With Sir David Attenborough
Het onderzoek naar wat er gebeurd is op de dag dat de dinosaurussen zijn uitgestorven gaat verder.
«
»
19:05 Africa rising with Afua Hirsch
In Senegal, een Franstalige natie met vijftien miljoen inwoners in het uiterste westen van Afrika, ontdekt Afua een land met een enorme culturele invloed en een dynamische film-, mode- en hiphopscene.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Into The Congo With Ben Fogle
Ben trekt dieper de uitgestrekte wildernis van Congo in om wilde gorilla's te ontmoeten. Hij ontdekt een regio die snelle veranderingen doormaakt: door de houtkap worden natuur en dieren bedreigd.
«
»
22:10 Forensics: The Real CSI
Een twaalfjarig meisje vertelt haar moeder dat ze meermaals misbruikt is door een man. Omdat ze lang gewacht heeft met haar aanklacht, is er maar weinig forensisch bewijs.
«
»
23:10 Who Is Ghislaine Maxwell?
Er wordt gekeken hoe Ghislaine Maxwell beetje bij beetje van haar troon valt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers