TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Blackshore
Fia voert een race tegen de klok om de immer vermiste dochter van het moordslachtoffer te vinden.
«
»
03:35 Death on the Tyne
Op de veerboot van Newcastle naar Amsterdam waart een seriemoordenaar rond. De vraag is of reisleidster Gemma en buschauffeur Terry van Draper's Tours de dader kunnen ontmaskeren voordat het gesaboteerde schip zinkt.
«
»
05:00 The Castaways
Lori komt bij kennis na de crash en ontdekt dat ze op een onbewoond eiland zijn neergestort, met een aantal doden en gewonden tot gevolg. De overlevenden moeten hun geschillen opzijzetten om in leven te blijven.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is op zoek naar een oplichter die op de opsporingslijst van Scotland Yard staat en spoort hem op in een hotel in Frankrijk. Ze denkt hem eindelijk te pakken te hebben, maar dan blijkt dat ze niet de enige is die de beloning wil opeisen.
«
»
07:30 Father Brown
De beroemde bloemist Octavia Eden keert samen met haar dochter en nicht terug naar haar geboortedorp Kembleford. Haar terugkomst brengt naast glamour echter ook moord naar het dorp.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een mysterieuze man wordt ervan verdacht een filantroop vermoord te hebben op een liefdadigheidsevenement. De man is weggevlucht van de plaats delict, direct na de dood van de man.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
10:55 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
11:45 Dickensian
De situatie van Edward Barbary, die al bankroet dreigt te gaan, wordt er niet beter op als Scrooge zijn lening terugbetaald wil hebben. Amelia is geschokt door het verlies van Jip, maar verrast door Compeyson.
«
»
12:10 Dickensian
Honoria en Hawdon proberen de vrijheid van Edward Barbary te waarborgen. Arthurs drinkprobleem krijgt hem bijna in zijn greep en Compeyson is gedwongen hem een lesje te leren. Bucket krijgt een belangrijke nieuwe aanwijzing.
«
»
12:40 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
13:35 The Coroner
De patriarch van een plaatselijke aristocratische familie wordt dood aangetroffen. Jane en Davey gaan op onderzoek uit.
«
»
14:20 Grantchester
Geordie krijgt bureaudienst omdat Elliot hem tot ontslag wil dwingen; Larry krijgt een moordzaak.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Als een uitvinder door een rivaal wordt vermoord, roept Murdoch hulp in van Alexander Graham Bell.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Het comicfestival van Carver Valley is in volle gang als het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een ex-supermodel. Barnaby en Winter moeten de feiten van de leugens onderscheiden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Met als enige aanknopingspunt het te schande maken van verschillende dorpelingen door een vernietigende komiek proberen Barnaby en Winter feit van fictie te onderscheiden als een supermodel wordt vermoord.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
De leider van een spirituele retraite wordt gewurgd aangetroffen. Alle verdachten zaten in een meditatiecirkel ten tijde van de moord.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat hij gevolgd wordt door een groep detective-bewonderaars. Door haar werk bij de suffragettes overweegt Ogden om in de politiek te gaan.
«
»
21:00 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Op een bouwplaats is het stoffelijke overschot aangetroffen van een 46-jarige vrouw. Op het moment dat rechercheur Bailey de identiteit van de moordenaar ontdekt, beseft ze dat haar collega Scott in groot gevaar is.
«
»
22:55 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, een gevaarlijke crimineel die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
23:55 DCI Banks
Wanneer het lichaam van een drugsdealer wordt gevonden in het bos van Sian Hudson, voelt DCI Banks zich geroepen dit te onderzoeken en wordt hij meegesleurd in de duistere wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»
00:45 DCI Banks
In het bos wordt het slachtoffer van een aanval gevonden. Het team onderzoekt of de aanval verband houdt met de dood van een meisje dat onlangs zelfmoord heeft gepleegd.
«
»
01:30 Peaky Blinders
De mol ontdekt wanneer en waar Arthur alleen zal zijn. Michael is net op vrije voeten en gaat op zijn missie. Finns loyaliteit aan de Shelby's wordt op de proef gesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers