TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Een theater met muzikale bloemen, een origami-kikker en Boekenjongen maakt een trein.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet diva Kary Cole, kampioen van de mooiste bellen in het slakkenrijk.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor en Kaatje spelen treintje, maar hebben eigenlijk nog niet zo veel met de trein gereisd. Ze halen kameraadje Rik er bij, die vaak met zijn moeder in de trein naar de dierentuin gaat. Hij vertelt hoe het is om in de trein te reizen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om naar school te gaan. Hij doet alsof hij ziek is. Maar nepziek zijn is heel saai. Misschien kan hij toch maar beter aan mama vertellen dat hij eigenlijk alleen maar een beetje schoolziek is.
«
»
06:30 Dinostad
Papa krijgt een pan op zijn hoofd en wil niet dat de kinderen hem uitlachen, dus komt hij met een verklaring: een tijdje geleden beloofde hij Ricky dat hij riddertje zou spelen en nu is hij klaar om te spelen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu raakt verwikkeld in een jacht op een dief nadat hij onder de blauwe verf komen te zitten.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen ver weg.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon bouwt een Kapla-toren in de tuin, terwijl Gaspard rondrent met Elvis en een denkbeeldige schurk achtervolgt. Hij gooit de toren omver en Simon raakt supergeïrriteerd.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft zijn eerste uitje georganiseerd en hij heeft aan alles gedacht. Maar Phoebe wil zó graag voor hem dat alles goed gaat dat ze het stranddagje daardoor juist in de war schopt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Saïd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie moeten op een rider invullen wat ze willen eten en drinken voor hun show. Normaal vragen ze niet veel, maar deze keer komt de rider in handen van Alberto. Hij laat zich eens goed gaan met de bestelling...
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu maken kennis met een piraat die op zoek is naar een eiland met verborgen schatten. Het wordt echter al snel duidelijk dat de schat niet ligt waar iedereen het zich had voorgesteld.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt de muziek van Truf geweldig maar durft niet samen hem te spelen. Mush-Mush en Chep willen dat wel en sluiten aan. Lilit besluit ook mee te doen en Truf leert hen hoe ze moeten spelen.
«
»
07:50 Lou
Lou en haar moeder Emma kunnen het gewoon niet helpen, ze lijden aan nieuwsgierigheid. Als Lou zich realiseert dat Mina iets voor haar achterhoudt, doet ze er alles aan om erachter te komen wat het is.
«
»
08:00 Kids on the block
Het schoolbal zindert na. Iedereen praat over de date van Younes. Dit geeft de Boefjes het idee om een datingbureau op te starten voor de kinderen uit de buurt.
«
»
08:15 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:35 De Smurfen nieuw
Klungelsmurf wil acrobaat worden om zo zijn onhandigheid beter te leren beheersen.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu komen aan in een Mexicaans dorp. Een stel mariachi's zoeken een paar muzikanten om hun band compleet te maken. Enthousiast roept Molang Piu Piu op om zich ook bij hen te voegen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pinguïns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een veel te grote bestelling en dat zorgt voor problemen.
«
»
09:30 De Smurfen nieuw
Verlegen Smurf is gefascineerd door de spraakzame Smurfbloesem en wil vrienden met haar worden.
«
»
09:40 De Smurfen nieuw
Begonia, Smurflili en Smurfbloesem besluiten om Wilde Smurf samen een lesje te leren.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Als de kakkerlakken ontdekken dat Oggy bang is voor clowns, gebruiken ze allerlei circustrucs om de arme kat te kwellen. Oggy kan nauwelijks slapen en doet er alles aan om te voorkomen dat Piya zijn zwakte ontdekt.
«
»
10:00 Tok Tok
De meiden hebben Aristide, die over alles zeurt, aan tests onderworpen om hem sterker te maken.
«
»
10:05 Tok Tok
Nu Rosie oud genoeg is om te leren zwemmen, neemt Fabrice het op zich om het haar te leren.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah komen aan bij de tempel en ontmoeten Joe, die de erfenis van de Wudang Clan bewaakt.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
De tempel van de Feniks wordt aangevallen en slechts één pinguïn kan het heilige zwaard vrijlaten.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er komt een nieuw boek uit van Pixie Potlood en alle meisjes willen een exemplaar hebben. Victor en Pinokkio vinden dit erg overdreven, maar zodra ze zelf een paar zinnen gelezen hebben zijn ze verkocht.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Wanneer alle volwassenen in het dorpshuis zijn vanwege een vergadering, willen de kinderen een feestje geven, maar zonder Victor. Dus Victor zet alles op alles om ze terug te pakken.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella en haar vrienden staan erop een middernachtelijke reis te voet te maken om de maansverduistering te bekijken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella moet bakken voor de schoolmarkt, maar de beslissing van koningin Kat om een recept uit het oude koninklijke kookboek te maken, blijkt catastrofaal.
«
»
11:10 Lou
Lou weet niet wat hij moet doen. Sinds ze voor Michel opkwam, klampt hij zich aan haar vast.
«
»
11:25 Lou
Als er iets is waar Lou een hekel aan heeft, dan is het wel de kleur roze. Dus verklaart Lou de kleur de oorlog en verbant hem voorgoed uit haar garderobe.
«
»
11:35 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
11:45 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers hebben een amulet als gamekey om een oude piratenschat in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze naar de kerker van een fort. Maar er lopen ontsnapte gevangenen rond en ook de gevaarlijke piraat met zijn zwaard.
«
»
12:50 Helden
De Helden maken hun eigen instrumenten en lied.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets bijzonders: zijn kat Tara verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om Piya op haar gemak te stellen, zet Oggy haar in het tuinhuisje met alle comfort. Oggy houdt Piya in de gaten om te voorkomen dat de kakkerlakken haar lastig vallen, en beschermt haar zo goed dat de olifant zich begint te vervelen en eenzaam wordt.
«
»
13:40 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
13:50 Lou
Lou is geïrriteerd. Als ze van haar moeder niet naar de apotheek had gemoeten om medicijnen te halen, was ze niet te laat gekomen voor haar afspraakje met Tristan. Maar Emma weigert de schuld op zich te nemen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella is verliefd op Mikey's pleegkitten, maar helaas is Stella allergisch voor katten. Wanneer Mikey de stad uit moet, biedt Stella zich onmiddellijk aan om het een dagje mee naar huis te nemen.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Leah bestudeert haar achtergrond. Oscar heeft veel plezier met de drie Ninja-pinguïns.
«
»
14:30 Prinsessia
Madeliefje wil graag foto's maken van alle prinsen en vraagt of de andere prinsessen nog een knappe prins kennen. Niemand kent echter een knappe prins.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de neus van Pinokkio wordt betoverd kan hij ineens liegen. Daar maakt hij behoorlijk misbruik van, waardoor iedereen in de problemen komt.
«
»
14:55 Mega Mindy
Tijdens een verrassingsdiner voor opa's verjaardag wordt de kok van het restaurant bedreigd. De overvaller heeft een zeer gevaarlijk plan, en Mega Mindy moet snel in actie komen.
«
»
15:20 Molang
In Prehistorie staat de kok van de stam erop dat geen papaja geen maaltijd betekent. Molang en Piu Piu gaan op pad om het fruit te bemachtigen, maar moeten een potje rugby spelen tegen een team dodo's om de laatste papaja te verdienen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie Samson in een babyolifantpakje steekt, denkt de Burgmeester dat hij echt een babyolifant is. Hij nodigt meteen alle burgemeesters van de omringende steden uit om via een onlinemeeting de babyolifant voor te stellen.
«
»
15:30 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi vergeet zijn compost als hij 's avonds naar huis gaat. De volgende ochtend is Mushpot weg als Reisslak zich niet goed voelt. Chep is de eerstvolgende in de rij met kruidenkennis en iedereen vraagt hem te helpen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Wezel, vermomd als superschurk, heeft de president gegijzeld. Fizz bereidt zich voor op een heldhaftige reddingsactie. Magoo verschijnt in een skipak en verwart Wezel met een yeti.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz ontwikkelt een yogaserie waarmee iemand volledige sereniteit kunt ervaren. Tijdens zijn demonstratie wordt hij onderbroken door Magoo, die ervan overtuigd is dat hij op een heavy metal muziekfestival is.
«
»
16:00 Imago
In het hart van de Sarawi-woestijn worden de helden verrast door de gewapende Bracognards. Ze richten op Zayn, maar missen hun doel en verwonden in plaats daarvan Shiqq; de piloot is besmet met Darkness-gif.
«
»
16:30 Rox
In de rechtbank verdwijnen de laatste tijd heel wat belangrijke dossiers. Team Rox komt in actie.
«
»
16:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 8.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya wil dat Oggy de beste verjaardag ooit krijgt. De kakkerlakken, die hun zinnen hebben gezet op de taart, gaan akkoord om mee te spelen, maar Oggy kan zich niet voorstellen dat zijn oude vijanden een wapenstilstand afspreken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Aaron gaan op jacht naar het bootsmannetje, een onderwaterinsect dat heel hard kan steken.
«
»
18:15 Nachtwacht
De bewoners van Schemermeer zijn doodsbang en krijgen plotseling witte strepen in hun haar. De Nachtwacht moet het opnemen tegen de kwaadaardige Domovoj.
«
»
18:40 De Hoppers
Meester Frans vraagt aan de kids om een werk te maken over hoe zij hun toekomst zien. Arno is ervan overtuigd dat hij een pratende hond zal uitvinden. Mo ziet zichzelf alle grote filmrollen spelen. Esra gelooft dat ze een echte tovenaar zal worden.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Oggy een klein plekje ontdekt op de slurf van Piya, raakt hij in paniek: het olifantje is misschien ziek. De kakkerlakken laten hem geloven dat het meisje besmettelijk is en doen zich voor als dokters om zijn papa kip angsten uit te buiten.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena vertelt aan Thea dat ze met Max gezoend heeft. Ze weet niet wat ze nu moet doen. De vriendschap tussen Jeff en Max wordt op de proef gesteld.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EURO 2024
Albanië neemt het in Düsseldorf op tegen Spanje in groep B van het EK 2024. Spanje heeft alle acht wedstrijden tegen Albanië gewonnen, met een totaalscore van 31-3. De meest recente ontmoeting was een 2-1 vriendschappelijke overwinning in maart 2022.
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers