TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Escape to the Country
Brits vastgoedmagazine waarin kijkers op zoek gaan naar hun droomhuis op het platteland.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Blind Getrouwd Nederland
Jeroen en Antoine hebben ja gezegd en zijn allebei erg blij met hun match. Voor Henk en Chantal begint hun huwelijksreis. De twee hebben het leuk met elkaar, maar de reis naar Turkije levert de nodige stress op.
«
»
10:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 MasterChef AustraliŽ
Vier teams van vier chefs moeten elk een driegangenmenu bereiden voor 25 koppels.
«
»
14:25 Escape to the Country
Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven om een nieuw leven te beginnen op het platteland. Een gedreven team helpt de huiszoekenden met het vinden van hun perfecte droomhuis.
«
»
15:15 Neighbours
Sheila kan de keuze van Levi op relationeel vlak niet begrijpen. Terese voelt zich onder druk gezet door Shay om akkoord te gaan met het voorstel van Quill.
«
»
15:40 Blind Getrouwd Nederland
Henk en Chantal zijn op huwelijksreis in Turkije en de sfeer tussen de twee is goed. Vandaag gaan ze iets doen wat ze allebei nog nooit gedaan: paardrijden.
«
»
16:30 Achter gesloten deuren
Stefan heeft twee jaar een relatie met de veel jongere en welgestelde Joris, die daardoor de nodige conflicten met zijn vader heeft moeten doorstaan. Stefan heeft echter een duister geheim dat zijn relatie met Joris zal veranderen.
«
»
17:25 MasterChef AustraliŽ
Amateurkoks uit heel AustraliŽ gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kooktalent aan de juryleden en wereldberoemde chefs. Zij zullen bepalen wie zich uiteindelijk MasterChef van AustraliŽ mag noemen.
«
»
18:40 Border Security: Australia's Front Line
Een nerveuze man beweert dat hij zijn vrouw bezoekt naar aanleiding van hun huwelijksverjaardag. Maar wat er in zijn bagage zit, kan het einde van zijn reis betekenen. Daarnaast wordt er een medicijnafgifte onderschept.
«
»
19:10 Home and Away
Dean wijst Tane op zijn verantwoordelijkheid. Justin loopt verloren nu Leah en Theo op bezoek zijn bij Theo's moeder. Logan probeert te achterhalen wat Mackenzie van plan is, maar hij wordt misleid.
«
»
19:35 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
20:35 Midway
Zes maanden nadat het Japanse leger Pearl Harbor bombardeerde, bereiden de Japanners opnieuw een grootscheepse aanval op Amerikaanse schepen voor. Dit mondt begin juni 1942 uit in de drie dagen durende slag bij Midway.
«
»
23:05 Malavita
Een maffiafamilie verhuist vanwege een getuigenbeschermingsprogramma noodgedwongen naar een klein Frans dorpje. Het wordt ze opgedragen om zich zo onopvallend mogelijk te gedragen, maar dit blijkt moeilijker dan gedacht.
«
»
01:00 De alarmcentrale: pech onderweg
Jochem van Gelder volgt Nederlandse wegenwachters en hulpverleners en toont hoe zij met hun ervaring, vakmanschap en vindingrijkheid gestrande chauffeurs weer veilig op weg helpen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers