TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt gekeken naar een blokpuzzel van een chimpansee en een origami windmolen. Boekenmeisje maakt en bespeelt een gitaar door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:15 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:20 Ollie
Mabel verkleedt zich graag met kostuums uit de Afvalschat. Tot Ollie haar beetneemt.
«
»
06:25 Tee & Mo
Het groeiende aap-T-shirt wordt behoorlijk zwaar, maar wil gewoon de hele dag gedragen worden.
«
»
06:30 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:40 Simon
Gaspard kan niet in slaap vallen nadat zijn oma hem een verhaaltje over draken heeft verteld vlak voor het slapengaan. Hij krijgt nachtmerries en maakt zijn broer wakker. Simon vraagt zich af hoe het zou zijn als draken echt bestaan.
«
»
06:45 Simon
Vader heeft zijn rug verrekt, dus Simon en Gaspard moeten helpen in het huishouden. Ze besluiten om al zijn klusjes te doen voordat hun moeder eindelijk thuis komt.
«
»
06:50 Beer Bo
Er is een springtouw plots verdwenen uit de garage. Beer Bo gaat op onderzoek uit.
«
»
07:00 Emmy & GooRoo
De Magische Tuin organiseert de Magische Tuinier Wedstrijd, waarbij het de bedoeling is om op één dag een zo groot mogelijke pompoen te laten groeien. Degene met de grootste pompoen, is de winnaar.
«
»
07:11 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:15 Ridder Muis
In een vriendelijk, middeleeuws universum leven de licht ontvlambare Muis en de zachtmoedige Draak, twee onafscheidelijke vriendinnen. Wanneer Muis het weer eens op haar heupen krijgt, wil niemand in haar buurt zijn, behalve de verdraagzame Draak.
«
»
07:25 Samson en Marie
Het toneelstuk Romeo en Julia komt naar het dorp van Samson en Marie. Marie wil indruk maken.
«
»
07:30 Molang
Wanneer hij geconfronteerd wordt met een enge draak, rent de legendarische held weg. Molang en Piu Piu halen hem in en helpen hem zijn zelfvertrouwen terug te krijgen.
«
»
07:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio maakt de bril van Coppo stuk, maar daar mag de klas niet achter komen. Ten einde raad roept hij de hulp in van Repelsteektje.
«
»
07:45 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:55 De Hoppers
Meester Frans geeft zijn kinderen een nieuwe opdracht. Hij wil dat ze de superheld in zichzelf naar boven halen en een heldendaad verrichten. Zo moeten ze op zoek naar een manier om een ander te helpen. Daria wil een superheld zijn voor het klimaat.
«
»
08:10 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
08:20 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf ontdekt dat Gargamel zichzelf in een smurf probeert te veranderen, wordt er een nieuw veiligheidsprotocol in werking gesteld. De Smurfen vertellen hun geheimen om hun identiteit te bewijzen, maar die geheimen worden verspreid.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
09:05 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
09:10 Zouk
Zouk neemt wat een gewone gum lijkt te zijn uit de werkplaats van haar vader.
«
»
09:20 Zouk
Animatiereeks over de avonturen van de kleine Zouk, een meisje met magische krachten, in De Hele Grote Stad. Gebaseerd op de strips van Serge Bloch en Nicolas Hubesch.
«
»
09:30 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:35 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
09:50 De Smurfen
Brilsmurf moet een manier vinden om zijn vrienden te redden van Gargamel, die het Smurfendorp heeft geïnfiltreerd vermomd als een Smurf.
«
»
10:00 De Smurfen
Wanneer Gargamel Domme Smurf en Begonia ervan overtuigt dat hij aardig is, nodigen ze hem uit in het dorp voor een feestje.
«
»
10:10 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een keer per jaar wordt er gevist naar de gouden vis. Degene die hem vangt, mag een wens doen.
«
»
10:35 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:45 De spierketiers
Grappige en avontuurlijke animatiereeks over vier dappere knaagdieren die gezworen hebben om iedereen die in nood zit te helpen en te beschermen. Eén voor allen en allen voor één.
«
»
10:55 Presto's magische school
Daniel is vastbesloten om Presto te verkopen terwijl Lorenzo er niet is. Hij moet echter af zien te komen van de leerlingmagiërs. Nieuwe regels gaan van kracht om te zorgen dat hun leven vreselijk wordt, maar de kinderen geven niet op.
«
»
11:05 Presto's magische school
Dylan en Vincent gebruiken Chef om een spectaculaire truc uit te voeren. Het gaat helaas mis en ze breken de robot. Ze willen hun fout niet toegeven en besluiten zijn taken over te nemen zodat ze genoeg tijd hebben om een oplossing te vinden.
«
»
11:20 Galactic Agency
Sharki beschuldigt Toaster ervan achter de brandstoflekken op Aqualaguna te zitten. Als het Bureau hem komt verdedigen, ontdekken ze dat Sharki gelijk had. Toaster zorgt voor een omleiding, maar het lek veroorzaakt een algenplaag.
«
»
11:30 Galactic Agency
Het Galactisch Agentschap heeft een legendarisch ei gevonden, dat de wens vervult van degene die het knuffelt als het uitkomt. Eerst gelooft alleen K in de legende, maar de rest van de bemanning trapt er al snel in.
«
»
11:40 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
11:50 Oma en Oma
Het hondje van oma en oma, Mozartje, krijgt het in deze aflevering zwaar te verduren.
«
»
12:00 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
«
»
12:10 Wereldbeesten
In deze aflevering leren we de jachtluipaard uit Zuid-Afrika en de scholekster uit België kennen.
«
»
12:25 De regels van Floor
Regel: Als je heel nodig moet poepen, doe dit dan niet in... Floor is verliefd op een jongen met een skateboard en bewondert hem van een afstandje. Als hij haar bij hem thuis uitnodigt, moet Floor tot overmaat van ramp heel erg nodig poepen.
«
»
12:35 Kosmoo
De familie Williams gaat een weekend naar de Ardennen. Niet lang na hun aankomst duiken er twee mannen op met een onduidelijk verhaal. Robbe voelt meteen dat er iets niet klopt...
«
»
13:00 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:10 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
«
»
13:30 Galactic Agency
Zed heeft een nieuwe shampoo besteld maar zit vast bij de Poststroom. Dany verneemt dat een minder getalenteerde vriend daar werkt en is daarom niet verbaasd over de vertraging. Hij neemt dan het heft in eigen handen.
«
»
13:40 Rox
Vrijwel alle exemplaren van een buitengewoon zeldzame oldtimer worden één voor één gestolen. Het enige en laatste overblijvende exemplaar van dit type auto moet absoluut worden bewaakt.
«
»
14:05 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
14:15 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
14:25 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:30 Mega Mindy
Een pianoconcert wordt gesaboteerd door een crimineel die een bom in de piano heeft geplaatst. Hij vraagt losgeld, en als hij dat niet krijgt zal de piano ontploffen. Mega Mindy moet de dader vinden.
«
»
14:55 Prinsessia
Kazimir, beroemde broer van Kamiel, komt op bezoek. Iedereen in Prinsessia is door het dolle heen. Alleen Kamiel is hier niet blij mee, want nu krijgt zijn broer alle aandacht. Basiel denkt ondertussen dat er muizen of ratten in de keuken zitten.
«
»
15:10 Prinsessia
Basiel ziet de directrice bezig met breien. Hij wil het ook leren, maar is bang dat hij niet macho lijkt en dat Kamiel hem voor de gek houdt. Hij verstopt zijn breiwerk op het kantoor. De meiden zijn bezig met insecten te vangen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie probeert een draaikubus op te lossen, maar ze krijgt niet elk vlak in één kleur. Wanneer Bill langskomt, lost die tot grote verbazingde draaikubus in een paar tellen op. Marie wil bewijzen in een wedstrijdje dat ze dat ook zo snel kan.
«
»
15:30 Molang
Als Molang en Piu Piu naar de verovering van het Westen gaan, komen ze als laatste aan. Ze weten echter nummer één te blijven in de harten van hun vrienden.
«
»
15:35 De Smurfen
Gargamel betovert Moppersmurf zodanig dat alles waarover hij klaagt in zijn huisje verschijnt.
«
»
15:50 Presto's magische school
Violette en Lisa doen voor een keer iets dat geen wedstrijd is: tuinieren. Maar als Lisa opmerkt dat Violette's groenten beter groeien dan die van haar, gebruikt ze magie om haar oogst te verbeteren.
«
»
16:05 Galactic Agency
Stacy is Zeds wekelijkse kappersafspraak vergeten. Ze knipt hem, maar Zed is niet blij met het resultaat. Stacy is beledigd en wil dat hij zich verontschuldigt. Hij komt dan met een idee om regelmatig terug te komen.
«
»
16:20 Grizzy & the Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
«
»
16:30 Nachtwacht
Enkele inwoners van Schemermeer, waaronder Helena en Cooper, beginnen ineens om onverklaarbare reden te slaapwandelen. Zelf weten ze er niks meer van. De helden van de Nachtwacht vinden het verdacht en gaan op onderzoek uit.
«
»
16:55 Galaxy Park
Didi wil contact leggen met zijn alien familie. Jim doet zich voor als een politieagent.
«
»
17:40 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
17:45 Boomhutverhalen
Lulu schrikt 's nachts wakker door een nachtmerrie terwijl de anderen goed slapen in de boomhut.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Nachtraven
Op een plek waar je normaal 's nachts nooit zou komen, onderwerpt de Nachtraaf de duo's aan vier spannende tests en strijden de teams voor de titel van `Nachtraaf van de week'.
«
»
18:15 Gamekeepers
Mats en Sari arriveren in Villa Forêt. Daar maken ze kennis met medestudenten Lizzy, Idris, Pepper en Quinten. De mysterieuze Lelia vertelt dat ze uitverkoren zijn als GameKeepers. Hun doel: winnen tegen de duivelse Gamemaster in het spel.
«
»
18:48 Jenny
Midden in de dansrepetities voor een hip-hop wedstrijd voelt Jenny verontrustende symptomen. Dagen gaan voorbij en de ziekte verergert en in het ziekenhuis krijgt ze de diagnose: in één seconde is het alsof haar leven stopt.
«
»
19:00 2MatesOnly - Zweet (Door Jou)
Videoclip 'Zweet (Door Jou)' van 2MatesOnly.
«
»
19:05 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:15 Meisjes
Compilatie van de videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die deze week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks is gebaseerd op de Noorse web only dramareeks 'Jenter'.
«
»
19:40 4eVeR
Emma is razend nu ze heeft ontdekt dat Louise de fotoshoot toch heeft gedaan. Ingrid is in alle staten wanneer ze hoort wat er is gebeurd. Robin is ziek, maar voelt zich gesteund door Lore.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers