TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Ghosts
Alison en Mike moeten een probleem oplossen om een boeking voor een evenement binnen te slepen, maar ze worden tegengewerkt door het verleden van de kapitein dat hem achtervolgt.
«
»
06:00 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
06:45 New Tricks
Sasha en Steve vragen Fiona om hulp om bewijs verder te examineren. Danny en Gerry slaan op de vlucht, terwijl ze proberen bewijs te vinden dat Gerry's onschuld aan kan tonen.
«
»
07:40 Ghosts
De familie van Pat komt langs om hem te herdenken. Pat smeekt Alison om een boodschap aan hen door te geven vanuit het graf, maar Alison is op dat moment net in gesprek met de nieuwe aannemer.
«
»
08:10 Call the Midwife
Wanneer zuster Hilda afwezig is vanwege een opfriscursus, neemt zuster Julienne de huisbezoeken over. De nieuwe leerling-vroedvrouwen hebben hun plek gevonden en er heerst een gevoel van hoop.
«
»
09:05 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De winnaar van een muziekprijs wordt op gruwelijke wijze vermoord en er wordt een kostbare viool gestolen. Barnaby en Winter duiken diep in een wereld die achtervolgd wordt door een mogelijk dodelijke vloek.
«
»
10:35 Miss Fisher's Murder Mysteries
Phryne begeeft zich in de schemerwereld van de stomme film. Wanneer een hoofdrolspeler en een regisseur worden vermoord, schiet Phryne te hulp om de moorden op te lossen en de film te redden.
«
»
11:30 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
12:20 Inspector George Gently
Wanneer George Gently bezig is met het oplossen van een verkrachtingszaak, komt hij erachter hoe er bij de politie wordt omgegaan met dit soort zaken.
«
»
13:50 Father Brown
Het is december en Father Brown, mevrouw McCarthy en Bunty krijgen bezoek van een oude vriend. Maar Kerstmis in Kembleford wordt al snel verstoord door de ontdekking van een lichaam in het bos.
«
»
14:50 New Tricks
Ted Case komt aan bij UCOS. Hij neemt de leiding over het team terwijl Sasha weg is. Ted is een briljante detective die veel ervaring heeft en een fantastisch instinct heeft wat betreft leugenaars, maar hij is ook zeer bijgelovig.
«
»
15:50 All Creatures Great and Small
Het is het voorjaar van 1938 en James gaat voor een bezoek terug naar Glasgow. Wanneer zijn oude mentor hem een baan in zijn praktijk aanbiedt, komt James voor een dilemma te staan en moet hij kiezen tussen de mensen van wie hij houdt.
«
»
16:50 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer Phryne naar een idyllische wijngaard gaat om een verdacht sterfgeval te onderzoeken, doen vijandige inwoners van het stadje er alles aan om haar weg te krijgen. Ondertussen bereidt Hugh zich voor op het perfecte aanzoek.
«
»
17:55 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Daniel Talbot is een student aan de prestigieuze Devington School. Tijdens de jaarlijkse race van de school op St. Malley's Day, wordt hij overvallen. Hij gaat terug om hulp te halen en valt kort daarna dood neer. Barnaby ondezoekt de zaak.
«
»
20:00 Midsomer Murders
Barnaby en zijn vrouw Joyce wonen de St Malley's Day-run bij op de chique privéschool Devington School. Ze kijken met afgrijzen toe hoe de intelligente en gevoelige Daniel Talbot bij de finish in elkaar zakt.
«
»
21:00 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
22:00 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
23:10 DCI Banks
De detective accepteert een onofficieel verzoek van Rydell om op zoek te gaan naar diens dochter, en wordt in de criminele onderwereld van Soho gezogen.
«
»
00:10 Silent Witness
Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een koffer. Het team tracht in een race tegen de klok de moordenaar te vinden.
«
»
01:05 The Coroner
Jane duikt een duistere familiegeschiedenis in nadat er menselijke botten worden gevonden in een huisje dat gesloopt had moeten worden.
«
»
01:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Nadat de burgemeester van Arden dood wordt aangetroffen, wendt eerste verdachte Billy zich tot Frank en smeekt zijn oude vriend zijn naam te zuiveren.
«
»
02:40 Inspector George Gently
Wanneer George Gently bezig is met het oplossen van een verkrachtingszaak, komt hij erachter hoe er bij de politie wordt omgegaan met dit soort zaken.
«
»
04:15 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek bij een plaatselijk kuuroord nadat een voormalig medewerker dood is aangetroffen.
«
»
05:05 Silent Witness
Het team onderzoekt een hit-en-run-ongeval, een brand en een vrouw die instort tijdens haar vrijgezellenfeest.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers