TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
«
»
07:35 Extreme Cake Makers
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 House Rules
Realityreeks.
«
»
11:00 Geen uitzending
«
»
12:00 Lang leve de liefde NL
Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.
«
»
12:35 Blind getrouwd - Australië
De drie laatste koppels gaan samenwonen, maar dat verloopt niet zoals gehoopt voor Daniel, die in de steek wordt gelaten door Jessica. Hij stort vervolgens zijn hart uit bij Carolina.
«
»
14:00 Neighbours
David en Aaron zijn onder de indruk van de veranderingen in het gedrag van Brent. Nicolette doet enkele bekentenissen bij Fay.
«
»
14:30 Renovate Don't Relocate
Realityreeks.
«
»
15:30 House Rules
Realityreeks.
«
»
16:45 Kitchen Nightmares
Israel en zijn vriendin Tara hebben een groot deel van hun geld geïnvesteerd in hun trendy bar D-Place, waar ze eten uit alle windstreken serveren. Chef Philippe mist echter inzet en passie.
«
»
17:55 De Planckaerts
Het lijkt een dag zoals alle anderen bij de Planckaerts, behalve voor Francesco. Hij is samen met Junior al op pad om een boot te kopen want aan boten heeft Francesco speciale herinneringen.
«
»
18:45 Home and Away
Bella en Nikau hebben een goed gesprek en besluiten hun relatie nog een kans te geven. Ryder is sceptisch en dat ontgaat ook Nikau niet. Mia doet een bekentenis aan Ari.
«
»
19:15 Blind getrouwd - Australië
De feedback van hun ouders zorgt bij sommige koppels voor spanningen. Kate geeft aan dat ze zich nog steeds niet aangetrokken voelt tot Matt.
«
»
20:35 Rambo V: Last Blood
John Rambo leidt nu een teruggetrokken bestaan op zijn ranch in Texas. Maar wanneer de kleindochter van een vriendin wordt ontvoerd door mensenhandelaars, besluit hij de wapens opnieuw op te nemen.
«
»
22:35 S.W.A.T.
Wanneer iemand een scheikundelaboratorium van de universiteit inneemt, moet het team een mogelijke terreuraanslag zien te verijdelen.
«
»
23:30 Blind getrouwd - Australië
De feedback van hun ouders zorgt bij sommige koppels voor spanningen. Kate geeft aan dat ze zich nog steeds niet aangetrokken voelt tot Matt.
«
»
00:55 Geen uitzending
«
»
02:25 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Parijs, 1900. De Londense aspirant-schrijver Christian trekt naar de Montmartre-wijk om er het leven te gaan leiden van een bohémien, ondanks de sterke tegenkanting van zijn conservatieve vader. Hij raakt bevriend met Henri Toulouse-Lautrec, die hem overhaalt het theaterstuk 'Spectacular Spectacular' te schrijven voor de immens populaire nachtclub Moulin Rouge. Op die manier leert hij Satine kennen. Zij is een courtisane, de meest populaire artieste van de Moulin Rouge en tevens degene die de hoofdrol zal spelen in het theaterstuk. Tussen haar en Christian bloeit stilaan een prachtige romance, maar die wordt bemoeilijkt door de Hertog, die geïnvesteerd heeft in de productie én in een toekomst met Satine.

'Moulin Rouge', film uit 2001 met oa. Nicole Kidman en Ewan McGregor, om 20.35 uur op VTM 3.

Dossiers