TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
«
»
13:25 Xena, The Warrior Princess
Xena en Gabrielle vieren samen de Winterse Zonnewende, het feest van de vrede. Terwijl ze geschenken uitwisselen, steelt een kleine jongen een van de cadeaus.
«
»
14:25 Xena, The Warrior Princess
Macedonië 1942. Janice Covington, dochter van de beruchte archeoloog-oplichter Harry, heeft het graf ontdekt van krijgsprinses Xena.
«
»
15:20 The A-Team
Joe en Edith Dutton baten samen met hun dochter Patty een bescheiden eethuis uit, voornamelijk bezocht door truckers op doorreis.
«
»
16:15 Xena, The Warrior Princess
Een jaar na het vredesbestand dreigt een nieuwe oorlog uit te breken. Oorzaak van alle ellende is een schoonheidswedstrijd.
«
»
17:15 Stargate SG-1
Wanneer luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's op een afgelegen planeet naar sporen van Merlijns geheime wapen zoeken, stuiten ze op een middeleeuws dorpje dat volgens de inwoners Camelot heet.
«
»
18:10 Police Interceptors
In Mansfield houden Spencer en Rob een man tegen van wie vermoed wordt dat hij een mes op zak heeft en die ermee gedreigd heeft zijn eigen moeder neer te steken.
«
»
19:05 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Het wordt een smerige strijd wanneer de ijzige wegen beginnen te ontdooien. Art Burke doet zijn best om zijn wagen rijdende te houden op een smeltende ijsweg.
«
»
20:05 Border Security: Australia
Met ongekende toegang tot alle gebieden van de nationale veiligheid patrouilleren we in de frontlinie samen met de mannen en vrouwen van de douane en grensbescherming, immigratie en bioveiligheid.
«
»
20:35 The Naked Gun
Crimineel Vincent Ludwig plant een aanslag op Elizabeth II, de koningin van Engeland, die op bezoek komt in Amerika. De incompetente rechercheur Frank Drebin moet hier een stokje voor steken.
«
»
22:15 Twelve Monkeys
2035. De weinige overlevenden van een epidemie houden zich ondergronds schuil. Gedetineerde James Cole wordt teruggestuurd naar het jaar 1997 om de oorsprong van het virus te achterhalen.
«
»
00:40 Bless the Harts
Om hem van zijn angsten af te helpen nemen Violet, David en Leonard Wayne mee op spokenjacht. Jenny en Betty brengen een eerbetoon aan Jenny's vader, die onlangs overleed.
«
»
01:10 Stargate SG-1
Wanneer luitenant-kolonel Mitchell en zijn collega's op een afgelegen planeet naar sporen van Merlijns geheime wapen zoeken, stuiten ze op een middeleeuws dorpje dat volgens de inwoners Camelot heet.
«
»
02:05 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers