TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:35 Draken: Reddingsrijders
Tekenfilm.
«
»
06:55 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
07:50 VLOGLAB #Stories
Anneleen vraagt haar leerkracht mee op date. Tristan komt een bezoekje brengen aan de bende van Marnix, maar krijgt meteen een slecht gevoel.
«
»
08:20 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:35 Home: Avonturen met Tip & Oh
Tekenfilm.
«
»
08:45 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Tijdens een riskante missie op onbekend terrein nemen de Rangers het op tegen Evox om te voorkomen dat hij in hun wereld komt.
«
»
09:30 Zeppe & Zikki
Kleuterprogramma.
«
»
09:35 Open keuken met Sandra Bekkari
Op het menu: Veggie macaroni & rode paprikasoep.
«
»
09:50 Geen Uitzending
«
»
11:55 Echte verhalen: De buurtpolitie
Er is een skelet gevonden in de kelders van het gemeentehuis. Volgens de wetsdokter is de persoon al minstens 20 jaar overleden. Brigitte en Eric beginnen te graven in een paar oude dossiers.
«
»
12:25 Lisa
Ben dringt zich voorzichtig op als psycholoog. Maar wanneer hij aandringt, reageert Jonas fel, tot ongenoegen van Ben. Olivia en Elke zijn volop in de weer met hun sensibiliseringsvideo.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Familie (namiddag)
Zjef is boos wanneer hij ontdekt dat Rudi nog contact heeft gezocht met zijn vader. Hun gekibbel eindigt in een ruzie. Rudi moedigt Véronique aan om open kaart te spelen tegenover Mathias.
«
»
14:10 Ella
In Salon Cindy en in de Wingerd heerst er grote consternatie wanneer blijkt dat Ella door de politie is opgepakt. Ze wordt beschuldigd van de diefstal van het familiejuweel 'de Mona Flora'.
«
»
14:45 Ella
In de gevangenis is Ella ontroerd wanneer ze merkt hoe veel mensen haar steunen. Ze heeft het lastig, maar wil niet dat haar advocaat Walter haar vrienden ongerust maakt.
«
»
15:15 Private Practice
Wanneer Archer, Addisons broer, naar Los Angeles verhuist om voor Pacific Wellcare te komen werken, veroorzaakt dit problemen tussen Addison en Naomi. Ondertussen probeert Cooper Violet te helpen.
«
»
16:25 Cougar Town
Hoewel ze erg goed beseft dat Travis misschien de grootste misstap van zijn leven aan het begaan is, houdt Jules zich op de achtergrond. Ondertussen probeert Grayson Travis beter te leren kennen.
«
»
16:45 Baantjer
De zware crimineel Regilio Graanoogst wordt vlak na zijn vrijlating uit de gevangenis doodgeschoten. Alles lijkt op een afrekening. De Cock en Vledder begeven zich in de onderwereld.
«
»
17:50 Echte verhalen: De buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een geval van burenoverlast. Een man maakt veel kabaal en iedereen in het appartementsgebouw is bang van hem.
«
»
18:20 Lisa
Olivia heeft een emotionele getuigenis afgelegd. Elke en Lisa zijn onder de indruk. Gert en Gijs zijn open en eerlijk tegen elkaar, en vertellen over hun verleden. Het respect tussen beiden groeit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:50 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
20:00 Familie
Hanne verneemt dat de veiligheid van Quinten in de gevangenis niet gegarandeerd kan worden. Ze durft haar verklaring echter niet in te trekken. Mieke doet een schokkende ontdekking.
«
»
20:35 The Voice van Vlaanderen
Coaches Koen Wauters en Natalia verwelkomen nieuwkomers Jan Paternoster en Mathieu Terryn in de draaistoelen. Het viertal brengt de sfeer er meteen in met een dijk van een openingsnummer.
«
»
21:55 Billie vs Benjamin
Billie en Benjamin ontmoeten elkaar in Oostende. Ze lijken voor elkaar gemaakt te zijn. Tot een banale discussie de linkse 'trut' in Billie en de rechtse 'zak' in Benjamin naar boven brengt.
«
»
22:35 Billie vs Benjamin
Wanneer Benjamin zich gaat verontschuldigen bij Billie belanden ze samen in bed. Ze besluiten hun prille relatie geheim te houden voor hun vrienden.
«
»
23:20 The Good Doctor
Het team behandelt een man van Aziatische afkomst die het slachtoffer werd van een haatmisdrijf. Lea spring in de bres voor Shaun, nadat hij negatieve feedback heeft gekregen.
«
»
00:15 Chicago Med
Will en Stevie moeten hun geschillen aan de kant schuiven om een patiënt te redden. Marcel moet zich in allerlei bochten wringen om een patiënte te helpen die onlangs een niertransplantatie kreeg.
«
»
01:15 Private Practice
Wanneer Archer, Addisons broer, naar Los Angeles verhuist om voor Pacific Wellcare te komen werken, veroorzaakt dit problemen tussen Addison en Naomi. Ondertussen probeert Cooper Violet te helpen.
«
»
02:15 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers