TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Old People's Home for 4 Year Olds Australia
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
13:25 Geer & Goor Stevig Gebouwd
Gerard en Gordon geven het restaurantgedeelte van het gezellig, maar verouderde verpleeghuis Amsta de Poort een opknapbeurt. De mannen hebben ook een ontmoeting met Hank en Annie.
«
»
14:15 Helse bruiden
Realityreeks.
«
»
15:05 Keeping Up With the Kardashians
Realityreeks.
«
»
15:55 Marrying Millions
Realityreeks.
«
»
16:45 Don't Tell the Bride
Craig wil dat zijn trouwfeest een wild feestje wordt dat hem doet denken aan zijn jeugdjaren. Daarom denkt hij aan een Oktoberfest-thema voor hun trouwfeest. Wat zal zijn bruid in spe Sophia vinden?
«
»
17:45 Rich House, Poor House
Werkverslaafde Terri-Ann Nunn en haar familie ruilen hun luxehuis met zes slaapkamers in het westen van Doncaster met het huurhuis van Mick Ross in het oosten van de stad.
«
»
18:40 American Ninja Warrior
In de kwalificatieronde in Miami krijgen de kandidaten zes obstakels voor de kiezen. Bekende deelnemers zijn Jessie Graff, Drew Drechsel en Gabe Stewart.
«
»
20:25 The Equalizer 2
Robert McCall gaat opnieuw aan de slag als privédetective en neemt het recht in eigen handen wanneer onschuldige mensen het slachtoffer worden van een misdrijf.
«
»
22:40 The Core
Om onbekende redenen is de rotatie van de kern van de aarde gestopt. Dr. Josh Keyes en zijn team moeten een plan bedenken om de aarde te redden.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Op een vlucht van Los Angeles naar New York ontmoeten Oliver en Emily elkaar. De excentrieke Emily is net gedumpt door haar vriendje en stort zich tijdens de vlucht op Oliver. Meteen daarna besluiten ze allebei dat ze echt niet bij elkaar passen. Oliver droomt van een succesvolle carrière en de ware liefde, terwijl Emily's leven bestaat uit spontane en wilde extremen. Na hun heftige eerste kennismaking lopen ze elkaar tijdens de volgende jaren wel eens tegen het lijf, maar nooit op het goede moment. Na zeven jaar ontdekken Emily en Oliver stilaan dat ze meer zijn dan kennissen, meer dan vrienden en dat wat er tussen hen is, misschien toch hard op liefde lijkt.

'A Lot Like Love', film uit 2005 met oa. Ashton Kutcher en Amanda Peet, rond middernacht op Play4.

Dossiers