TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft een kast gekregen van Lui. Het meubel krijgt voorlopig een plaats op de zolder, want er is een feestje voor Kwebbel.
«
»
06:05 Maya!
Omdat ze het strenge protocol beu is, beslist de koningin om haar bijenkorf even te laten voor wat hij is en een kijkje te nemen op de velden rondom.
«
»
06:15 Maya!
Maja en haar vriendjes ontdekken een groot slijmspoor en Shelby's paddestoelen zijn verdwenen. Barry denkt zeker te weten wat er aan de hand is: er zit een monster in de wei!
«
»
06:25 Taarten van Staf
Jintse wil graag een taart bakken voor haar twee zussen, omdat zij heel goed voor haar zorgen sinds er bij haar twee jaar geleden diabetes type I werd ontdekt.
«
»
06:50 Lenderd
Magazine.
«
»
07:00 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
07:25 Hallo K3
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise.
«
»
07:55 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:10 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:25 Dawn of the Croods
Als Grug en Ugga samen uitgaan en de kinderen alleen thuis laten, houdt Eep het allereerste grotfeestje, dat helemaal uit de hand loopt.
«
»
08:50 Dawn of the Croods
Eep nodigt haar vrienden uit voor de eerste logeerpartij ter wereld. Ondertussen brengt Thunk redding als gekke beesten de vallei binnendringen.
«
»
09:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Nonkel Jef wordt geplaagd door tandpijn, maar hij durft niet naar de tandarts gaan. Hij trekt de slechte kies er nog liever zelf uit. Maar dat blijkt niet zo'n eenvoudige klus.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Suits
Het kantoor draagt de gevolgen van de genomen beslissingen. Samantha schakelt Katrina in om een oude vriend uit de nood te helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Loïc Tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan een chef-kok om samen met Loïc in 30 minuten tijd een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Andy Peelman en chef Peppe Giacomazza.
«
»
14:10 Chicago P.D.
Het geheim van Ruzek en Burgess begint invloed te hebben op hun politiewerk. Het team moet op zoek naar enkele daders van vandalisme. En Atwater probeert ondertussen ook zijn broer op te sporen.
«
»
15:00 The Jewel of the Nile
Schrijfster Joan Wilder en haar vriend Jack schuimen de wereldzeeën af met hun zeilboot. Tijdens een receptie aan de Franse Rivièra leert Joan een zekere Omar Kalifa kennen.
«
»
16:55 VTM Nieuws 17/18 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
17:00 The Voice van Vlaanderen
Welke talenten van coaches Natalia, Tourist LeMC, Koen Wauters en Niels Destadsbader overleven deze tweede battles en mogen mee naar de liveshows, die volgende week starten?
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:50 De 25
Deze week worden de kleintjes geëerd. Zeg niet zomaar 'toreadoreke' tegen Mathias Coppens, maar toreador. William Boeva toont zijn danspasjes. De kleine Jasper laat Koen Wauters niet uitspreken.
«
»
20:30 Lego Masters (BELGIE/NEDERLAND)
Welk duo valt af en haalt dus nipt de finale van volgende week niet? Het belooft vandaag reuzespannend te worden voor de resterende teams.
«
»
22:00 World War Z
Voormalig VN-medewerker Gerry Lane wordt door de overheid gevraagd om op zoek te gaan naar een manier om een wereldwijde, vernietigende zombieplaag tegen te houden.
«
»
00:15 Paradise Trips
Op de vooravond van zijn eigen pensioen moet buschauffeur Mario tegen zijn zin een bende jongeren naar een festival in Kroatië brengen.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:35 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:25 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:30 Kabouter Plop
De schoorsteen van Plop zit verstopt. Klus zal dat probleem wel eventjes snel oplossen. Hij klimt op het dak, maar valt in de schoorsteen en komt klem te zitten.
«
»
05:40 Kabouter Plop
Plop, Smul en Kwebbel willen in het bos bloembollen planten. Klus had beloofd een handje toe te steken, maar moest dringend weg.
«
»
05:45 Maya!
Omdat het de grote oogstdag is, moet er stuifmeel worden verzameld. Maya en Willy hebben echter per ongeluk de hele bijenkorf in slaap gebracht.
«
»
05:55 Maya!
Maya en Willy maken kennis met de vriendelijke rups Momo. Maar algauw verandert de rups in een doodshoofdvlinder, die de bijenkorf aanvalt. Hij begint al de honing op te eten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Voice van Vlaanderen' - An Lemmens en Sean Dhondt (VTM)

Na 7 straffe Blind Auditions, 4 onverbiddelijke Knockouts en 2 spannende Battles is het eindelijk zover: de liveshows van 'The Voice van Vlaanderen' gaan vrijdag van start bij VTM. Sean Dhondt en An Lemmens presenteren.

'The Voice van Vlaanderen', om 20.40 uur bij VTM.

Dossiers