TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Hij is een zij
De twintigjarige Nick twijfelt of hij wel of geen penis wil. Hij probeert zijn frustraties daarover kwijt te raken door te kickboksen. Dat blijkt heel confronterend.
«
»
07:20 MasterChef UK
De knock-outweek gaat door, terwijl de zestien beste amateurkoks het blijven uitvechten in een enerverende kookwedstrijd. Aangezien de rode groep al gekookt heeft, is het de beurt aan de blauwe groep om dezelfde ontmoedigende uitdaging aan te gaan.
«
»
07:50 Temptation Island: Love or Leave
De swing of love doet zijn intrede. Een van de dames krijgt de kans om op de schommel te gaan zitten en zo Temptation Island te verlaten. Maar of haar partner hier ook voor kiest, komen we achter tijdens het eerste kampvuur voor de mannen.
«
»
08:45 Send Nudes: Body SOS
Ronan vindt dat zijn 'man boobs' hem belemmeren bij het daten en body builder Sapphire is haar platte borst zat.
«
»
09:35 Send Nudes: Body SOS
Model Illy wil een kont waar ze mee kan twerken. Hulpverlener Ryan heeft ongewenste overtollige huid na zijn gewichtsverlies.
«
»
10:20 Dr. Phil
Het bespreken van de vrijheid van meningsuiting en het zelfcensuurdebat op internet en sociale media. Met advocaat Robert Shibley, professor Jessica Levinson en professor Gabrielle Gambrell.
«
»
11:10 Britain's Most Expensive Houses
John en Mary bekijken een villa die op veertig hectare staat voor een klant die miljonair is. Leena en Shereen stellen twee 'Instagrammable' appartementen samen. Managing director Guy neemt een van zijn grootste klussen ooit aan.
«
»
12:10 MasterChef UK
De overige twaalf deelnemers worden opgesplitst in twee groepen en maken voor het eerst kennis met een professionele keuken wanneer ze verantwoordelijk worden gesteld voor een gehele lunch. De eerste groep gaat naar Frog in Covent Garden in Londen.
«
»
13:20 Love it or List it Australia
Lyndi en Les houden van het leven in Adelaide, maar Les is niet meer verliefd op hun huis. Andrew wil ze kennis laten maken met het idee van een verhuizing, terwijl Neale een aantal geweldige ontwerpideeën heeft voor hun huidige huis.
«
»
14:20 Blind Gekocht NL
Alisha en Noud komen er samen maar niet uit: de een wil Eindhoven, de ander Tilburg. De twee lovebirds willen niets liever dan een nieuwe plek voor hen samen, alleen waar gaan ze wonen?
«
»
15:35 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt de populariteit van online uitdagingen en hoe deze steeds onveiliger en in sommige gevallen dodelijk zijn geworden. Gezinnen die kinderen hebben verloren door het verstikkingsspel 'de blackout-challenge' vertellen hun verhaal.
«
»
16:25 The Sky is the Limit
Voor Frederik aan zijn werkdag begint, bezoekt hij het graf van zijn grootouders. Katty en Jopi genieten van een vrije dag in Zeeland terwijl Jori in zonnigere oorden vertoeft. Vandaag is koopjesdag voor Romy.
«
»
17:25 Komen eten
De 40-jarige Bert uit Tienen is werkzaam als werfleider en is een echt pietje precies. Hij heeft graag alles onder controle en wil structuur in zijn leven. Ook in de keuken zorgt hij dat hij altijd uitstekend voorbereidt voor de dag komt.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:10 Love it or List it Australia
Damien en Olivia uit Queensland wonen in een huis met een prachtig uitzicht, maar met een slechte indeling. Neale probeert het verouderde interieur te transformeren tot een benijdenswaardig huis, terwijl Andrew op zoek gaat naar een andere woning.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Safariparkmedewerker Matthijs en vakantiespecialist Koen wonen in België. De huizenmarkt in Nederland heeft de mannen bijna verplicht om naar België te vluchten. Terugkomen is dan nog niet zo makkelijk, maar dit komt ook door de mannen zelf.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Guy en Sona hebben verhuisplannen en doen al volop prospectie aan de Palm van Dubai. Jopi en Katty hebben vakantie en trekken naar hun appartement in Zeeland. Niels mag volgend seizoen rijden voor Lamborghini.
«
»
21:35 Komen eten
Fernand uit Herk-de-Stad is 55 en stamt af van een schrijnwerkersfamilie. Hij is dus uit het juiste hout gesneden. Met hout werken is voor hem een echte passie. Het vraagt enorm veel productkennis, en op die manier kun je het vergelijken met koken.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:20 Huizenjagers
Liza en Frédéric vinden dat het tijd is voor een eigen plek voor hun gezin, in een rustige omgeving.
«
»
23:20 Temptation Island: Love or Leave
Een nieuw koppel doet zijn intrede. Op de eerste avond verbreekt Antonio echter al een aantal afspraken, waardoor het fotolijstje van Cleo al binnen een paar uur na binnenkomst afgaat.
«
»
00:25 Secrets of Playboy
Hugh Hefner deed zich voor als voorvechter van de vrijheid van meningsuiting die Playboy creëerde om een seksuele revolutie te ontketenen die mannen en vrouwen zou bevrijden. Maar door de jaren heen gebruikte hij Playboy om vrouwen te manipuleren.
«
»
01:25 Secrets of Playboy
In de jaren 2000 vond Hugh Hefner zichzelf en zijn merk opnieuw uit via de realityshow Girls Next Door. Door de serie leek het leven in het herenhuis een sprookje, maar zijn vriendinnen Holly en Bridget onthullen dat de realiteit heel anders was.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers