TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
19:15 Blind Gekocht NL
Santosh, Vanity en hun twee kinderen wonen in een klein flatje in Zoetermeer. Eerst woonde Vanity hier alleen en vervolgens werd het alsmaar krapper en krapper. Ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team goed gebruiken.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik trots en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA.
«
»
21:40 Komen eten
De 45-jarige Myriam uit Brecht praat enorm graag en vooral heel veel. Ze werkt als verkoopster in een kledingwinkel en komt zelf mooi verzorgd voor de dag. Myriam houdt erg veel van feestjes en liet daarom in haar woonkamer een echte bar organiseren.
«
»
22:35 Huizenjagers
Melissa en Wim zijn vorig jaar getrouwd en hun eerste kindje is op komst. Hiervoor zijn ze op zoek naar een kindvriendelijke halfopen bebouwing met een tuin. Liefst van al ligt hun nieuwe woonst in een rustige buurt.
«
»
23:35 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:55 Send Nudes: Body SOS
Mensen met sterke lichamelijke onzekerheden en die overwegen cosmetische chirurgie te ondergaan, krijgen volledige 360-graden avatars van hun naakte lichamen te zien. Dit helpt hen te beslissen of chirurgie echt de oplossing is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers