TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Paramedics
Bij een ongeluk met hoge snelheid wordt een jonge vrouw uit de achterkant van haar auto geslingerd. Steve wordt gedwongen in actie te komen om te proberen een ernstig zieke patiënt te redden. Een emotionele laatste dienst samen voor Leonard en Nat.
«
»
06:55 MasterChef UK
De acht overgebleven koks gaan naar RAF Halton in Aylesbury. Daar worden ze opgesplitst in twee teams om vervolgens twee hoofdgerechten en een dessert te koken om veteranen, vliegeniers en nieuwe rekruten te voeden.
«
»
07:55 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
08:40 Embarrassing Bodies
Dr. Tosin ontmoet een muzikant die zijn droom niet kan waarmaken vanwege een pijnlijke huidaandoening, en een vrouw die geen intimiteit met haar partner kan beleven vanwege aanhoudende pijn. Dr. Anand behandelt een vrouw met meerdere knobbels.
«
»
09:25 Embarrassing Bodies
Dr. Anand ontmoet een patiënt wiens gezicht twee verschillende tinten heeft. Dr. Jane behandelt een 34-jarige moeder die beweert de benen van een 70-jarige te hebben. En Dr.Tosin helpt een man met een ernstige huidaandoening.
«
»
10:15 Dr. Phil
Vóór de COVID-19-pandemie was de geestelijke gezondheid van jongeren al slecht gesteld. De shutdown van de pandemie heeft de mentale problemen verder verergerd. Tieners, jongvolwassenen en ouders spreken zich uit.
«
»
11:00 Paramedics
Cam krijgt een oproep van ouders die wanhopig hun bloedende zoon proberen te redden. Mike en Eamon worden geconfronteerd met een schokkende vechtsportblessure, en een vader-en-zoon-weekend loopt uit in een nachtmerrie voor de vader.
«
»
11:55 MasterChef UK
De overige halvefinalisten moeten een driegangenlunch met vis bereiden om honderd jaar vrouwenstemrecht te vieren. Vervolgens wordt die geserveerd aan een groep VIP-diners.
«
»
13:05 The Block Australia
De waskamers zorgen voor wrijving tussen de teams terwijl ze zich door hun laatste grote renovatieklus heen worstelen.
«
»
14:05 Blind Gekocht NL
Shannon en Cevar zijn beiden opgegroeid op het platteland, maar wonen nu samen in het centrum van Groningen in een klein, studentikoos huurappartement. Het stel zoekt nu een huis wat meer volwassenheid en rust uitstraalt.
«
»
15:20 Dr. Phil
Emma zegt dat ze een cheerleader was en een 'perfect Amerikaans meisje' dat er gelukkig uitzag, maar in het geheim worstelde met ernstige angstgevoelens en depressies, waardoor ze een bijna fatale beslissing nam.
«
»
16:10 The Sky is the Limit
Deze reportagereeks werpt een exclusieve blik op het leven van succesvolle Belgen. Ze hebben keihard gewerkt om een fortuin te verzamelen en ze hebben het helemaal gemaakt in het leven.
«
»
17:00 Zo Man Zo Vrouw
Deze week doet Joris beroep op de hulp van Jani om zijn schaars geklede vriendin Sabine eens in een classy outfit te steken. Sabine vindt dan weer dat haar vriend er nogal kinderachtig bij loopt. Jani to the rescue.
«
»
17:50 The Block Australia
Bij de onthulling wordt duidelijk wie hun gang, wasruimte en wc afkrijgt en tienduizend dollar wint.
«
»
19:15 Blind Gekocht NL
Robert-Jan en Maran wonen in een gezellige wijk in Utrecht, maar de huurlasten zijn hoog. Met het oog op de toekomst van hun zoontje zoeken ze iets anders, waar ruimte is voor gezinsuitbreiding. Ze willen graag een kant-en-klaar huis.
«
»
20:35 The Sky is the Limit
Toen Philip Cracco te horen kreeg dat hij kanker heeft wist hij niet wat hij moest doen.
«
»
21:35 Zo Man Zo Vrouw
Bea en Christophe schakelen Jani in om er voor de verandering eens classy uit te zien.
«
»
22:25 Huizenjagers
Gepassioneerde makelaars openen de jacht op Vlaanderens verleidelijkste vastgoed én op de titel van beste makelaar. Iedere week laten drie huizenjagers zien wat ze in hun mars hebben.
«
»
23:30 Love Island
Sexy singles verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Om zo lang mogelijk op het eiland te blijven, moeten de singles koppels vormen. Kijkers bepalen welke deelnemers in de show blijven.
«
»
00:30 The Real Housewives of Sydney
Gehost door Joel Creasey, blikken de dames terug op hun meest memorabele momenten, confronteren ze hun problemen en doen ze een laatste poging om het goed te maken of verantwoording af te leggen.
«
»
01:40 Paris in Love
Paris en Carter worden geconfronteerd met de dilemma's van het geheimhouden van de zwangerschap van hun draagmoeder terwijl ze zich voorbereiden op hun bruiloft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen Eten bij De Verhulstjes' (Play4)

De Verhulstjes koken deze week voor elkaar. Vanavond roert Marie in de kookpotten. Na afloop worden punten uitgedeeld voor de maaltijd, de sfeer en gezelligheid.

'Komen Eten', om 22.25 uur op Play4.

Dossiers