TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 The Cruise
De kapitein geeft een groot feest. Het schip viert namelijk zijn eerste verjaardag met een taart die zo groot is dat er tien man nodig zijn om hem te dragen.
«
»
07:20 The Cruise
Documentaireserie met exclusieve toegang tot de cruiseschepen Scarlet Lady en Valiant van Virgin Voyages. De passagiers en de bemanning aan boord worden gevolgd. Te zien zijn havens als onder andere Ibiza, Cannes en Ajaccio.
«
»
08:05 The Block Australia
De beoordeling bereikt een nieuw hoogtepunt wanneer de epische woon- en eetkamers worden onthuld. Er kan mogelijk een straf worden opgelegd aan een team dat de regels heeft overtreden.
«
»
09:15 Love It or List It UK
In High Wycombe zitten Carly en Phil in een impasse over hun halfvrijstaande huis met vier bedden. Kirstie heeft een oplossing om daar verandering in te brengen, maar Phil heeft een aantal ongelooflijke huizen klaar staan.
«
»
10:10 Dr. Phil
Teri werd aangevallen door de hond van haar voormalige vriendin Valina. Valina zegt dat Teri haar verwondingen zo erg overdreef dat haar hond moest worden geëuthanaseerd. Een vrouw vertelt dat ze is aangevallen door de twee honden van een cliënt.
«
»
10:55 Love Island
Er staat veel op het spel als onze jongens en meisjes de laatste week in het paradijs ingaan. Terwijl de finish in zicht komt, zijn de eilandbewoners wanhopig om het einde te halen, maar het zal niet gemakkelijk zijn omdat de wendingen blijven komen.
«
»
11:50 Love Island
Nadat de eilandbewoners deelnemen aan een uitdaging, twijfelt Liberty aan haar relatie met Jake.
«
»
12:35 Bachelor in Paradise Australia
De spanningen lopen hoog op tijdens een explosief Bula-banket terwijl de beschuldigingen over en weer vliegen. Intenties worden in twijfel getrokken, waardoor sommige deelnemers in tranen achterblijven.
«
»
13:45 Bachelor in Paradise Australia
Er arriveert een nieuw gezicht in het paradijs en de zinnen zijn gericht op één specifieke persoon. Geruchten beginnen de ronde te doen, waardoor een van de vrijgezellen alles in twijfel trekt.
«
»
15:00 The Block Australia
De deelnemers beginnen aan de gevreesde hal en gang, waarbij het oude deel van het huis met het nieuwe wordt verbonden via een passage met een waskamer en nog veel meer.
«
»
16:00 Tattoo Fixers: Extreme
Pete en zijn vrienden hadden een wilde feestnacht waarin zijn vrienden hem een tatoeage lieten zetten. Maar dat is precies de reden waarom hij een goede bedekking nodig heeft: hij vindt de tattoo verschrikkelijk.
«
»
16:55 Dr. Phil
Een vrouw zegt dat ze bijna haar leven verloor toen de twee honden waarop ze aan het passen was haar opeens aanvielen. Trainer en gedragsdeskundige Jas Leverette geeft zijn mening over het voorval.
«
»
17:40 MasterChef: The Professionals
De zes chefs worden verdeeld in twee groepen van drie en koken in hun groepen tegen elkaar. Ze maken een legendarisch gerecht van Monica en Marcus na en geven er hun eigen unieke draai aan.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Phil brengt opnieuw een bezoek aan Mark en Suze, die het oneens waren over wat ze moesten doen met hun Victoriaanse herenhuis in Cullercoats aan North Tyneside en ontdekt of ze hun keuze uiteindelijk hebben doorgezet.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De online speurtocht naar een nieuw vakantiehuis is geslaagd, en dus is de familie alweer op pad in Frankrijk. Op de agenda staan de bezichtigingen van twee huizen. Terug in Nederland krijgen Leroy en Maxime droevig nieuws: hun kat Jut is aangereden.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
21:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
22:20 A Place in the Sun
Renuka Joseph is op zoek naar een vakantiehuis waar ze familie en vrienden kan ontvangen en ontspannen met haar man Clarence. De uit Sri Lanka afkomstige Renuka heeft de Costa del Sol gekozen, omdat de stranden haar aan thuis doen denken.
«
»
23:20 Love Island
De eilandbewoners genieten optimaal van een onvergetelijke zomer in het paradijs. Met een geldprijs op het spel voor het winnende koppel, blijft de vraag wie er voor de liefde in zit en wie hier voor het geld.
«
»
00:35 Love Island
Na een onvergetelijke acht weken op Love Island worden twee Islanders naar huis gestuurd.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers