TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Project Bakeover
In Danville doet de kleine bakkerij-eigenaar Shana van Bluegrass and Buttercream alles om het hoofd boven water te houden, maar alles is simpelweg te zoet. De vraag is of Steve haar kan overtuigen om weer bij nul te beginnen en de bakkerij redden.
«
»
08:00 Project Bakeover
Bij Bread and Batter, een Filipijnse familiebakkerij in Milton, worstelen moeder Tess en dochter Erin met organisatie en leiderschap. Steve probeert hen te helpen om hun familiespanningen op te lossen en nieuwe items aan hun menu toe te voegen.
«
»
08:45 Extreme Makeover: Home Edition
Het team moet de kelder van de Oregon School for the Deaf op tijd veilig maken voor het jaarlijkse Halloween-spookhuis-funddraising van de school.
«
»
09:25 The Block NZ
De teams racen niet alleen tegen de klok als ze de kinderkamers willen afmaken, maar ook tegen iets veel groters, want ze moeten zich allemaal aanpassen aan de nieuwe protocollen die zijn ingevoerd door de dreigende covid-19 lockdown van 2020.
«
»
10:20 Love It or List It
Shana en Jeremy wensen dat hun landelijke woning wat meer stedelijke functionaliteit heeft.
«
»
11:10 Dr. Phil
Danielle zegt dat ze door het trauma dat ze tijdens de orkaan Ian heeft opgelopen worstelt met het leven. De familie van Xavier zegt dat hij zelfmoord heeft gepleegd vanwege het trauma dat hij opliep toen een tornado zijn school verwoestte.
«
»
11:55 Love Island
Lucie en Joe zijn niet onder de indruk wanneer Tommy Lucie uitkiest om opnieuw mee te paren. Om het allemaal nog erger te maken, krijgen ze allebei een sms waarin staat dat ze direct op date moeten.
«
»
12:45 Next Level Chef
Gordon Ramsay, Nyesha Arrington en Richard Blais laten zien dat ze allemaal de koksmessen met elegantie en precisie kunnen hanteren. Na een korte demonstratie is het de beurt aan de deelnemers om verse vis te fileren.
«
»
13:30 Next Level Chef
Iedereen pakt een doos met de vlag van een land erop en krijgt de opdracht om het kenmerkende gerecht van het land te maken. De droom van één van de chef-koks komt tot een einde.
«
»
14:20 Next Level Chef
De chef-koks worden uitgedaagd om één perfect aperitiefgerecht te creëren en dit te combineren met een prachtige ambachtelijke cocktail. De dromen van één chef-kok komen tot een einde.
«
»
15:05 The Block NZ
De teams onthullen hun kinderkamers, en de game changer-uitdaging zet één team in een goede positie. De ambitie van een ander team kan hen wel eens parten gaan spelen.
«
»
16:20 Tattoo Fixers on Holiday
De mediterrane pop-upsalon krijgt bezoek van Stuart, wiens dronken acties tot een onfatsoenlijke tatoeage hebben geleid. Ook Catherine komt langs, een Cher-imitator wiens toewijding aan haar baan met een ongelukje op haar heup eindigde.
«
»
17:10 Dr. Phil
Onlangs werden Joodse gemeenschapscentra in heel Detroit en synagogen in New Jersey geëvacueerd vanwege bommeldingen, en in Sacramento werd het bord voor een synagoge in brand gestoken en ontheiligd met hakenkruizen.
«
»
17:55 Masterchef USA
De chef-koks gaan individueel de uitdaging van de Mystery Box aan en bereiden een gastronomische maaltijd aan de hand van legerrantsoenen. De winnaar van de opdracht krijgt immuniteit.
«
»
18:45 Love It or List It
Thomas is helemaal weg van de locatie van hun huis, maar Sarah voelt zich opgesloten in de kleine leefomgeving en zou graag wat ruimer willen wonen. David gaat op zoek naar een nieuw huis, terwijl Hilary een plan maakt voor een renovatie.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Dolgelukkig is Martien met zijn rhododendron. Met slechts acht struikjes is de rommelige tuin getransformeerd naar een heus park, met de allure die past bij het Chateau. Maar alle gasten zeggen af, er komt geen cent meer binnen.
«
»
20:35 Bake Off Vlaanderen
Het thema van de vijfde aflevering is Zen en presentator Wim Opbrouck doet er alles aan om zijn bakkers tot rust te brengen. In de technische proef worden de bakkers weer één met de natuur.
«
»
21:40 Bake Off Vlaanderen
In week zes wordt het honderdjarige bestaan van juryleden Herman & Regula gevierd. Hergula wordt 100 en dat gaat gepaard met veel toeters en bellen maar ook met drie heerlijke baksels die helemaal in het teken staan van de jury.
«
»
22:50 The Real Housewives of Amsterdam
Maak kennis met Maria Tailor, Djamila Celina, Hella Huizinga, Sheila Bergeik, Cherry-Ann Person, Kimmylien Nguyen en Susanna Klibansky. Sheila nodigt alle dames uit voor haar verjaardagsfeest in een chique Amsterdams restaurant.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers