TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 The Bachelor Australia
Emoties lopen hoog op en harten staan op het spel als de zoektocht naar liefde moeilijker wordt.
«
»
09:25 Dr. Phil
Abby is een gediplomeerd therapeut voor tieners en begrijpt niet hoe ze anderen kan helpen, maar niet haar eigen zoon. Aidan. Hij is vroeger een goede leerling geweest, maar hij is nu een stelende, gewelddadige wannabe-gangster is.
«
»
10:15 Love it or List it Australia
Neale en Andrew zijn in Blackburn, Victoria, om het echtpaar Anna en Terence te helpen met hun gezinswoning. Anna wil hun huis updaten met wat broodnodige ruimte, terwijl Terence klaar is om zijn koffers te pakken.
«
»
11:05 Masterchef USA
De vier overgebleven chefs reizen naar het historische Hatfield House. In dit landhuis, waar ze voor Nigella Lawson zullen koken, moeten ze aan de slag met wild. Een verrassende draai van de juryleden zorgt ervoor dat ze snel actie moeten ondernemen.
«
»
11:55 Secret Bridesmaids' Business
Een onverwacht huwelijksaanzoek brengt drie beste vrienden dichterbij dan ooit. Totdat een reeks geheimen aan het licht komt en een gevaarlijke obsessie uit de hand begint te lopen.
«
»
12:50 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
14:15 Property Brothers
Nadat hun huis snel is verkocht, is een gezin op zoek naar een chic huis. Ze zijn vastbesloten om in dezelfde buurt te blijven, maar Drew waarschuwt dat ze hun zoektocht moeten uitbreiden als ze alles op hun verlanglijstje willen krijgen.
«
»
15:05 Perfect House, Secret Location
Keith en Tracey willen een uniek en perfect huis voor altijd. Steve Jones toont hen een zeventiende-eeuwse pub, een grillige oude slagerij, een haven aan zee en een prefab lodge uit de jaren tachtig.
«
»
16:00 Perfect House, Secret Location
Nicki en Levant willen een beter evenwicht tussen werk en privé. Steve toont hen een huisje met een geheime tuin, een oude bakkerij, een moderne twee-onder-een-kapwoning en een verbouwde molen.
«
»
17:00 Dr. Phil
Rebecca's zussen zeggen dat ze verslaafd is aan medicatie, werkloos en dakloos is, haar verloofde en de voogdij over haar kind heeft verloren en in de gevangenis heeft gezeten. Hun moeder zegt dat ze Rebecca hierin ondersteunt.
«
»
17:45 Love it or List it Australia
Het huis uit 1960 van Nora en Blair in Karrinyup, Perth, is te groot en Blair wil naar een nieuwe plek verhuizen. Nora denkt dat een beetje werk hen een geweldig huis zal geven om kinderen in op te voeden.
«
»
18:50 Masterchef USA
De drie overgebleven chefs maken zich op voor de finale en krijgen de opdracht om een superieur driegangenmenu te bereiden. Maar nu is de vraag wie de jury weet te overtuigen en wie alsnog vlak voor de finish zal afvallen.
«
»
19:40 Chateau Meiland
Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg. En er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek.
«
»
20:35 Britain's Most Expensive Houses
John neemt het prachtige Jelleys Hollow in het hart van de Surrey Hills op zich. Het kwam voorbij in 'Beauty and the Beast' en 'Star Wars'. Shereen probeert een penthouse van twaalf miljoen pond aan de Thames te verkopen.
«
»
21:30 Britain's Most Expensive Houses
Polina is in de stemming om te verkopen met een penthouse in Londen van 4,5 miljoen pond. Ze probeert het te verkopen voordat het op de markt komt. Guy vertrekt naar Barbados om een huis van veertig miljoen pond aan het strand te bekijken.
«
»
22:25 Blind Gekocht NL
Magda en Ronald vormen een fijn samengesteld gezin met Ronalds kinderen Tinka en Joeri en Magda's zoon Rocco. Ze wonen wel apart van elkaar en daar willen ze graag verandering in brengen. Martijn Krabbé en zijn team gaan op zoek naar hun ideale huis.
«
»
23:40 Chateau Meiland
Erica blijkt Martiens liefdesbrieven te koesteren. Bij het teruglezen pinken ze een traantje weg. En er kan ouderwets worden geschaatst op het meertje om de hoek.
«
»
00:30 Dr. Phil
Rebecca's zussen zeggen dat ze verslaafd is aan medicatie, werkloos en dakloos is, haar verloofde en de voogdij over haar kind heeft verloren en in de gevangenis heeft gezeten. Hun moeder zegt dat ze Rebecca hierin ondersteunt.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers