TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:05 The Bake Off UK
In de halve finale moeten de bakkers de kunsten van de pâtisserie proberen te beheersen.
«
»
10:05 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:30 The Bake Off UK
Na 10 spannende weken bakken de bakkers voor de laatste keer in dé ultieme strijd naar de titel van Beste Bakker van Groot-Brittannië.
«
»
13:35 Property Brothers
De kersverse ouders Chase en Jessica zijn op zoek naar een huis in de stad.
«
»
14:30 Property Brothers
Toen ze ontdekten dat ze in verwachting waren verkochten de kersverse ouders Diana en John hun appartement in de stad om een huis te kopen.
«
»
15:25 Christmas Made to Order
Kerstmis komt eraan en architect Steven wil zijn huis volledig in een prachtige kerstsfeer hullen voor de komst van zijn familie. Om dit tot een goed einde te brengen, huurt hij Gretchen in.
«
»
17:00 A Very Merry Bridesmaid
Leahs 30ste verjaardag valt op dezelfde dag als de trouw van haar broer. Haar oude vlam staat op de gastenlijst en hij is vastberaden om Leahs speciale dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.
«
»
18:40 Finding Father Christmas
Miranda werd op jonge leeftijd wees nadat haar moeder op Kerstmis stierf en haar vader geen deel uitmaakte van hun leven. Op een dag vindt ze een aanwijzing die haar naar haar vader kan leiden.
«
»
20:35 Planes, Trains, and Christmas Trees
Tijdens een zakenreis kunnen eventplanner Kayley en sportagent Brett door een sneeuwstorm niet naar huis vliegen voor Kerstmis. Ze proberen dan maar zelf hun weg naar huis te vinden.
«
»
22:25 A Glenbrooke Christmas
Jessica komt uit een steenrijke familie, maar wil nu weleens gewaardeerd worden om wie ze zélf is. Ze gaat lesgeven in het stadje Glenbrooke, waar alleen de schooldirecteur haar achtergrond kent.
«
»
00:15 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers