TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:10 The Bake Off UK
In de Deense week is de signatuuropdracht een Smørrebrød, de technische opdracht 14 'Æbleskiver' en het deegspektakelstuk een 'kagemand' of 'kagekone', een traditionele Deense verjaardagstaart.
«
»
10:05 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:55 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:45 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:35 The Bake Off UK
In de halve finale moeten de bakkers de kunsten van de pâtisserie proberen te beheersen.
«
»
13:40 Property Brothers
Samantha en Yaron zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Nu gaan ze op zoek naar hun droomhuis.
«
»
14:30 Property Brothers
Met een baby op komst zijn Christine en Thomas klaar om zich te settelen. Thomas heeft Christine beloofd haar droomhuis in de stad te vinden voordat de baby er is. Tot dan logeren ze bij een vriend.
«
»
15:25 A Ring for Christmas
De verwende en alleenstaande Angie Moore krijgt 25 dagen voor Kerstmis plots geen geld meer. Ze ontdekt dat ze een aanzienlijk fortuin zal erven als ze getrouwd is en gaat op zoek naar een man.
«
»
17:05 A Christmas in Switzerland
Wanneer Alex huiswaarts keert om Kerstmis door te brengen met haar moeder ontdekt ze dat haar ex-vriend en haar beste vriendin, die nu een koppel zijn, ook op bezoek zijn in hun thuisstad.
«
»
18:45 The Mistletoe Secret
Wanneer een reisgoeroe samen met zijn ghostwriter het dorpje Midway in Utah gaat verkennen, ontstaat er een probleem wanneer beide mannen zich aangetrokken voelen tot dezelfde dame.
«
»
20:35 A Royal Christmas Match
Prinses Camille heeft een oogje op professor Rhett, maar wanneer ze ontdekt dat hij door haar vader is ingehuurd om op haar te passen, vraagt ze zich af of hij meer om haar geeft of om zijn carrière.
«
»
22:25 The Enchanted Christmas Cake
Gwen Miller erft de bakkerij van haar overleden grootmoeder Joyce. Die laatste stond bekend om haar betoverende kerstcakes, maar er is één groot probleem: het recept werd nergens bewaard.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers