TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:55 The Bake Off UK
Paul en Prue willen perfectie met hartige en zoete samosa's, een klassieke Franse technische opdracht en een intimiderende majestueuze pastei die niet zou misstaan bij een banket.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:30 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:20 The Bake Off UK
Het is een unicum voor de Bake Off: veganweek, met een signatuuropdracht met hartig deeg maar zonder boter, een schuimende technische opdracht en een riskant maar imposant spektakelstuk.
«
»
13:30 Property Brothers
Andrew en Sarah willen graag dichter bij hun vrienden en hun familie wonen.
«
»
14:20 Property Brothers
Derek en Jennifer verwachten binnen enkele maanden hun eerste kindje en zijn het beu om in een klein appartement in de stad te wonen.
«
»
15:15 The Christmas Temp
Een werkloze kunstenares ontdekt een speciaal kerstuitzendbureau dat haar matcht met een handvol feestelijke banen. Al snel krijgt ze gevoelens voor de hr-manager van het uitzendbureau.
«
»
16:55 A Kiss for Christmas
Mandy woont in Miami, waar ze in een hotel werkt. Ze wil de kerstdagen doorbrengen bij haar oma en gaat terug naar haar oude woonplaats.
«
»
18:40 The Case for Christmas
Het leven van advocaat Michael Sherman komt op z'n kop te staan wanneer hij een zaak aanneemt waarbij de Kerstman betrokken is.
«
»
20:35 Mistletoe Match
Journaliste Olivia gaat undercover en onderzoekt het succesvolle Mistletoe Match-evenement, waar de deelnemers aan het eind liefde hopen te vinden.
«
»
22:25 Joy & Hope
Wanneer de knappe Gabe naar een dorpje in het noorden van New York afzakt om inspiratie te vinden voor zijn nieuwe boek, ontdekt hij hoe magisch Kerstmis kan zijn.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers