TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
09:10 The Bake Off UK
Paul en Prue geven als signatuuropdracht een gembertaart, de theetijdklassieker. Ook is er een Arabische technische opdracht en als laatste een ingewikkeld spektakelstuk: een koekjeskroonluchter.
«
»
10:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:55 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:40 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:30 The Bake Off UK
Paul en Prue willen perfectie met hartige en zoete samosa's, een klassieke Franse technische opdracht en een intimiderende majestueuze pastei die niet zou misstaan bij een banket.
«
»
13:35 Property Brothers
David, Isabella en hun kinderen staan te popelen om te verhuizen na drie jaar bij familie te hebben gewoond.
«
»
14:30 Property Brothers
Glenda en Dave zoeken naar een moderne woning in de stad.
«
»
15:25 Christmas in Evergreen: Tidings of Joy
Het kerstseizoen nadert en de New Yorkse Katie Connell, een schrijfster met een gepubliceerde roman, bezoekt het kerststadje Evergreen in Vermont op zoek naar een kerstverhaal.
«
»
17:00 A Kiss on Candy Cane Lane
De liefde tussen twee vroegere schoolgeliefden wakkert opnieuw op tijdens de feestdagen.
«
»
18:40 The Christmas Cottage
Lacey is gestopt met zoeken naar de ware. Wanneer ze voor haar vriendin een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze vast te zitten door hevige sneeuwval. Er lijkt iets magisch te gebeuren.
«
»
20:35 Christmas in Montana
Travis is een rancher die financiële problemen heeft. Hij krijgt hulp van Sara, een alleenstaande moeder en expert in efficiënte bedrijfsvoering.
«
»
22:25 Christmas Made to Order
Kerstmis komt eraan en architect Steven wil zijn huis volledig in een prachtige kerstsfeer hullen voor de komst van zijn familie. Om dit tot een goed einde te brengen, huurt hij Gretchen in.
«
»
00:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:05 Geen uitzending - Play7
«
»
05:00 Geen uitzending - Play7
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers