TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Geen uitzending
«
»
08:45 The Bake Off UK
De elf overgebleven bakkers maken een signatuuropdracht waar een hele menigte van kan eten, Prue's technische opdracht en als spektakelstuk een stapeltaart met een band van chocolade.
«
»
09:40 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:30 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
11:20 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
12:10 The Bake Off UK
De tien bakkers hebben veel te bewijzen met een fruitige signatuurfavoriet, het koffiebroodje, Pauls ongegiste knoflook-naanbroden en een gestapelde korovai, het ambitieuze spektakelstuk.
«
»
13:20 Property Brothers
Een alleenstaande moeder gaat op zoek naar een toffe woning voor haar en haar zoon. Haar budget is echter beperkt.
«
»
14:15 Property Brothers
Aven en Phillip zijn verloofd en klaar om zich te settelen.
«
»
15:10 The Christmas Cottage
Lacey is gestopt met zoeken naar de ware. Wanneer ze voor haar vriendin een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze vast te zitten door hevige sneeuwval. Er lijkt iets magisch te gebeuren.
«
»
16:55 Christmas à La Carte
Wanneer culinair journaliste Carly de kans krijgt om haar eigen tv-show te presenteren, wordt ze naar Angel Heights gestuurd om Grant te helpen bij het openen van zijn restaurant.
«
»
18:40 A Christmas Break
Hollywoodacteur Danny heeft even tijd voor zichzelf nodig en gaat voor de kerstdagen terug naar zijn oude woonplaats. Daar ontmoet hij lerares Addison.
«
»
20:35 Miss Christmas
Holly staat in Chicago bekend als Miss Christmas, omdat ze er elk jaar weer in slaagt een prachtige kerstboom te vinden voor het centrale plein. De boom van dit jaar raakt echter beschadigd.
«
»
22:30 Road to Christmas
Maggie Baker woont in Los Angeles en werkt als televisieproducent. Ze valt voor Danny Wise, de zoon en tevens producent van Julia Wise. Zij zendt jaarlijks een kerstspecial uit op televisie.
«
»
00:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers