TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:50 Culinaire speurneuzen
De Brugse chocolatier Dominique Persoone gaat samen met zijn Belgische vriend Mathieu Brees op zoek naar de cacao uit de tijd van de Maya's.
«
»
09:35 Grey's Anatomy
Meredith probeert Derek en Addison te ontwijken. Cristina en Burke gaan uit eten en krijgen in het restaurant te maken met een noodgeval.
«
»
10:25 Grey's Anatomy
Het is Thanksgiving, maar het personeel van het ziekenhuis is niet echt in feeststemming. Izzie probeert een gezellig samenzijn te organiseren, maar dit lukt niet al te best.
«
»
11:15 The Bake Off UK
Het is 'Pastry Week' en met nog maar acht bakkers over, zoeken Mary en Paul naar perfectie. Ze hebben drie uitdagingen opgesteld om de bakkers te testen op drie heel verschillende soorten gebak.
«
»
12:25 Property Brothers
Wyatt en Whitney, die bij de schoonfamilie logeren en geen privacy hebben, willen graag een eigen huis kopen. Met een budget dat niet overeenkomt met hun verwachtingen, wordt het heel moeilijk.
«
»
13:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Inside the Ambulance
Gaz en Mike brengen een baby die waarschijnlijk meningitis heeft naar het ziekenhuis. Steve en Neil helpen een vrouw die plotseling niet meer kan praten.
«
»
15:10 Inside the Ambulance
Michelle en Hannah helpen een man die een enorme paniekaanval heeft gehad. Nieuweling Shane neemt voor het eerst de leiding na een auto-ongeluk.
«
»
16:05 Property Brothers
Kristen en Morgan vinden hun duplexwoning te klein en willen dolgraag hun eerste huis kopen. The Property Brothers helpen het stel een budgetvriendelijk droomhuis te vinden.
«
»
17:00 Dr. Phil
Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering.
«
»
17:50 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een arts die op straat werd doodgeschoten door een man die verkleed was als kerstman. Esposito en Lanie bereiken een belangrijk punt in hun relatie.
«
»
18:45 Grey's Anatomy
Meredith gelooft haar ogen niet wanneer haar onenightstand opdaagt in het ziekenhuis en duidelijk last heeft van priapisme.
«
»
19:40 Grey's Anatomy
Cristina kan maar weinig begrip opbrengen voor Constance Ferguson, een gevangene die haar gezondheid op het spel zet om aan eenzame opsluiting te ontsnappen.
«
»
20:35 In het spoor van de dader
Een blik op Gary Ridgway, ook bekend als de Green River Killer, en zijn massamoorden in de Pacific Northwest gedurende bijna twintig jaar. In 2001 werd hij uiteindelijk veroordeeld voor 49 moorden.
«
»
21:40 Moorddossier
Een populaire klusjesman uit New Hampshire wordt vermoord teruggevonden. De forensische aanwijzigen leiden tot een schokkende conclusie.
«
»
22:05 Moorddossier
Een jonge moeder wordt op klaarlichte dag vermoord op een drukke parking.
«
»
22:35 Castle
Castle mag niet meer samenwerken met Beckett, dus besluit hij een licentie voor privédetective te halen. Onaangekondigd daagt hij op op de plaats delict van Beckett, in de hoop haar te kunnen helpen.
«
»
23:30 Private Eyes
Een twaalfjarige jongen met een drone-obsessie meldt dat zijn vervangende leraar vermist is. De jongen vermoedt dat ze is vermoord door haar buurman.
«
»
00:25 Property Brothers
Kristen en Morgan vinden hun duplexwoning te klein en willen dolgraag hun eerste huis kopen. The Property Brothers helpen het stel een budgetvriendelijk droomhuis te vinden.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers