TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:20 Tiny Lives
Realityreeks.
«
»
07:20 Inside The Children's Hospital
De 12-jarige Mollie werd aangereden door een auto. De 9-jarige Matthew is geboren met een zeldzame nieraandoening en wacht op een donor. Rebecca (12) viel van haar paard.
«
»
07:55 Inside The Children's Hospital
Een baby die geboren werd zonder ogen krijgt een behandeling zodat er protheses aangebracht kunnen worden. De 7-jarige Codi heeft al van zijn geboorte een klompvoet.
«
»
08:25 Inside The Children's Hospital
Medisch documentaire.
«
»
09:00 Inside The Children's Hospital
De tienjarige Louie wacht moedig op een harttransplantatie. Finlay heeft een diepe snee in haar voorhoofd en moet verzorgd worden door de dokters.
«
»
09:35 Inside the Ambulance
Realityreeks.
«
»
10:30 Inside the Ambulance
Realityreeks.
«
»
11:25 Hairspray
1962. De mollige tiener Tracy verbaast vriend en vijand door tegen alle verwachtingen in terecht te komen bij een populaire dansshow op televisie. Maar niet iedereen is blij met haar succes.
«
»
13:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 City of Angels
Engel Seth wordt verliefd op chirurge Maggie en besluit zijn onsterfelijkheid voor haar op te geven.
«
»
16:10 Rumor Has It...
Sarah heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend te trouwen, ook al twijfelt ze nog. Wanneer ze op bezoek gaat bij haar familie in Pasadena, ontdekt ze een goed bewaard familiegeheim.
«
»
17:55 Leap Year
Wanneer Anna lucht krijgt van een Ierse traditie waarbij vrouwen op 29 februari een huwelijksaanzoek kunnen doen, vliegt ze naar Dublin om daar haar vriendje Jeremy ten huwelijk te vragen.
«
»
19:45 Soof: Een Nieuw Begin
Dramaserie.
«
»
20:35 Soof: Een Nieuw Begin
Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk samen. Maar alles is tijdelijk.
«
»
21:40 Jullie huis, onze regels
Reality-show.
«
»
22:40 Culinaire speurneuzen
Realityreeks.
«
»
23:30 Tiny Lives
Realityreeks.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers