TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:20 Tiny Lives
Realityreeks.
«
»
07:20 Inside The Children's Hospital
De 12-jarige Mollie werd aangereden door een auto. De 9-jarige Matthew is geboren met een zeldzame nieraandoening en wacht op een donor. Rebecca (12) viel van haar paard.
«
»
07:55 Inside The Children's Hospital
Een baby die geboren werd zonder ogen krijgt een behandeling zodat er protheses aangebracht kunnen worden. De 7-jarige Codi heeft al van zijn geboorte een klompvoet.
«
»
08:25 Inside The Children's Hospital
Medisch documentaire.
«
»
09:00 Inside The Children's Hospital
De tienjarige Louie wacht moedig op een harttransplantatie. Finlay heeft een diepe snee in haar voorhoofd en moet verzorgd worden door de dokters.
«
»
09:35 Inside the Ambulance
Realityreeks.
«
»
10:30 Inside the Ambulance
Realityreeks.
«
»
11:25 Hairspray
1962. De mollige tiener Tracy verbaast vriend en vijand door tegen alle verwachtingen in terecht te komen bij een populaire dansshow op televisie. Maar niet iedereen is blij met haar succes.
«
»
13:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:15 City of Angels
Engel Seth wordt verliefd op chirurge Maggie en besluit zijn onsterfelijkheid voor haar op te geven.
«
»
16:10 Rumor Has It...
Sarah heeft eindelijk ingestemd om met haar vriend te trouwen, ook al twijfelt ze nog. Wanneer ze op bezoek gaat bij haar familie in Pasadena, ontdekt ze een goed bewaard familiegeheim.
«
»
17:55 Leap Year
Wanneer Anna lucht krijgt van een Ierse traditie waarbij vrouwen op 29 februari een huwelijksaanzoek kunnen doen, vliegt ze naar Dublin om daar haar vriendje Jeremy ten huwelijk te vragen.
«
»
19:45 Soof: Een Nieuw Begin
Dramaserie.
«
»
20:35 Soof: Een Nieuw Begin
Liefde en seks worden zwaar overschat. Dat houdt Soof zich voor na haar mislukte date met Mick. Ondertussen hebben Kasper en Josine het wel heel erg leuk samen. Maar alles is tijdelijk.
«
»
21:40 Jullie huis, onze regels
Reality-show.
«
»
22:40 Culinaire speurneuzen
Realityreeks.
«
»
23:30 Tiny Lives
Realityreeks.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sergio Over de Grens' - Axel Daeseleire (VTM)

Sergio Herman reist naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten op zoek naar nieuwe producten, ingrediënten en smaken. Elke reis neemt hij een andere gast mee die net zo gepassioneerd in het leven staat als hij. Vandaag trekt hij met Axel Daeseleire naar de Faeröer.

'Sergio Over De Grens', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers