TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:55 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
08:35 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:15 Cold Case
Ellenor McCormick werd in 1969 dood aangetroffen in het appartement van haar toenmalige vriend Warren Cousins. Warren was al die jaren de hoofdverdachte, maar niemand kon hem vinden.
«
»
11:05 Castle
Misdaadserie.
«
»
11:55 Without a Trace
Wanneer een werknemer van een takeldienst een jongen redt, wordt hij prompt tot held gebombardeerd. Kort nadien verdwijnt de man spoorloos.
«
»
12:45 Mijn Kerst is de Beste
Reality-show.
«
»
13:30 Christmas Jars
Hope wil het maken als journalist, maar haar leven kent op dit moment vooral tegenslagen. Als ze een pot met geld vindt bij haar voordeur, wil ze de gulle gever opsporen.
«
»
15:10 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
16:05 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
17:00 Dr. Phil
Amanda nam contact op met Dr. Phil nadat uit een DNA-onderzoek bleek dat ze een andere biologische vader had dan ze dacht. En dat niet alleen: ze had ook ineens drie nieuwe zussen!
«
»
17:50 Castle
Misdaadserie.
«
»
18:45 Mingle All The Way
Molly heeft een app bedacht waardoor mensen die druk zijn met hun baan een metgezel kunnen vinden om mee te verschijnen op belangrijke gebeurtenissen. Via de app komt ze in contact met Jeff.
«
»
20:35 A Christmas in Royal Fashion
Jaarlijks sponsort de adellijke familie van prins Patrick een modeshow voor Kerstmis. Dit jaar loopt hij er vrijwilligster Kristin tegen het lijf en het duurt niet lang vooraleer de vonk overslaat.
«
»
22:25 A Family for the Holidays
Hallie en Lucas zijn tot over hun oren verliefd en staan op het punt te trouwen. Hun plannen voor een huwelijk op een tropische locatie vallen door familiegeschillen echter in het water.
«
»
00:15 Without a Trace
Het team onderzoekt de bizarre verdwijning van vijf mensen die verdwenen na het bezoeken van een café. Op het eerste gezicht hebben de vijf niets met elkaar te maken.
«
»
01:20 Property Brothers
Realityreeks.
«
»
02:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers