TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:20 Without a Trace
De ochtend na een afscheidsfeestje blijkt biologe Julie Cochran plots spoorloos verdwenen. Jack vermoedt dat Greg, haar vriend, informatie achterhoudt.
«
»
07:35 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
08:20 Dr. Phil
Een nieuwe trend in datingland waar veel singles slachtoffer van worden is 'ghosting'. Dat houdt in dat iemand met wie je aan het daten bent je ineens zonder verdere uitleg dumpt.
«
»
09:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:05 Property Brothers
De Property Brothers helpen stellen een vervallen huis te kopen en om te toveren in hun droomhuis, waarbij ze de nieuwste technologie gebruiken om te visualiseren hoe het huis eruit zal komen te zien.
«
»
11:00 Without a Trace
Jacks team onderzoekt de verdwijning van een vrouw van wie ze vermoeden dat ze vermist raakte toen ze haar zoon in Centraal-Amerika ging redden.
«
»
11:50 E.R. - Emergency Room
Mark Greene wil geen vaste relatie aanknopen met Marquez. Wat hem betreft, is de passie weg. In de krant is een artikel verschenen over de medische fout, die Carol Hathaway gemaakt heeft.
«
»
12:45 E.R. - Emergency Room
Doug dient zich te ontfermen over een 17-jarige patiënt die lijdt aan de ziekte cystic fibrosis en niet wil gereanimeerd worden.
«
»
13:40 Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds
Fotografe Allie en rechercheur Sam voeren onderzoek naar de diefstal van een waardevolle halsketting.
«
»
15:15 Property Brothers
De Property Brothers helpen stellen een vervallen huis te kopen en om te toveren in hun droomhuis, waarbij ze de nieuwste technologie gebruiken om te visualiseren hoe het huis eruit zal komen te zien.
«
»
16:05 The Doctors
Ze delen op een toegankelijke manier informatie, feiten en advies over gezondheid in de breedste zin van het woord.
«
»
16:55 Dr. Phil
Dr. Phil heeft een exclusief interview met de familie van Botham Hean, die in september 2018 door politiekogels om het leven kwam. Bothams familie vertelt openhartig over zijn dood.
«
»
17:45 Castle
Een jonge vrouw sterft enkele dagen nadat ze een dvd had bekeken waarop haar dood werd voorspeld. Castle bekijkt per ongeluk dezelfde dvd en vreest dat ook zijn laatste uur heeft geslagen.
«
»
18:40 E.R. - Emergency Room
Carol Hathaway is nog altijd geschorst en leeft noodgedwongen enkele versnellingen lager. Tegenwoordig slaapt ze uit, lummelt wat rond en gaat dan boodschappen doen in de kruidenierszaak om de hoek.
«
»
19:35 E.R. - Emergency Room
Dokters Doyle en Greene ontfermen zich over de 37-jarige Louise Cupertino, die met ademhalingsmoeilijkheden is opgenomen.
«
»
20:35 In het spoor van de dader
Levi Bellfield zat al in de gevangenis voor het vermoorden van twee vrouwen toen hij in 2002 schuldig werd bevonden aan de moord op schoolmeisje Milly Dowler.
«
»
21:30 In het spoor van de dader
De eerste vrouw in de Britse geschiedenis die een levenslange gevangenisstraf kreeg, Joanne Dennehy's, vermoordde in 2013 drie mannen.
«
»
22:25 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
23:35 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een man die werd aangetroffen in een industriële deegmixer. Ze leggen de link tussen een Ierse bende en caféhouder Siobhan O'Doul.
«
»
00:35 Without a Trace
Kort nadat de zwarte Kenyan James het slachtoffer werd van een wilde politieschietpartij, verdwijnt zijn vriendin Rhonda Brewer spoorloos.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Grond' - de eerste beelden (Play4)

Vader Omar komt vroeger terug dan verwacht. De druk op Smile om een goede indruk te maken, is groot. Maar het ene probleem haalt het andere in. Het komt tot een onzachte confrontatie tussen Smile en Omar.

'Grond', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers