TVgids - Play Sports Open

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 West Ham - Man. United
Verslag van West Ham - Man. United op speeldag 11 in de Premier League. Man. United won dit seizoen al elke uitwedstrijd. Blijven ze ook tegen West Ham ongeslagen buitenshuis? Commentaar: Philippe Crols.
«
»
06:56 Chelsea - Tottenham
Verslag van Chelsea - Tottenham op speeldag 10 in de Premier League. Wat doet José Mourinho bij z'n terugkeer naar Stamford Bridge? Commentaar: Filip Joos.
«
»
08:44 Crystal Palace - Newcastle
Verslag van Crystal Palace - Newcastle op speeldag 10 in de Premier League. Kunnen Christian Benteke of Michy Batshuayi hun stempel drukken op de wedstrijd? Commentaar: Philippe Crols.
«
»
10:33 Basket: Oostende - Bergen
Verslag van Game 3 tussen Oostende en Bergen in de finale van de play-offs van de Euromillions Basketball League. Commentaar: Dennis Xhaët.
«
»
13:04 Feyenoord - PSV
Verslag van Feyenoord - PSV op speeldag 20 in de Eredivisie. Wil Feyenoord in het spoor blijven van de leiders, kan het maar beter winnen van PSV. Ook de Eindhovenaren kunnen de punten gebruiken in de strijd om de titel. Commentaar: Carlo Wilmots.
«
»
15:06 Southampton - Man. United
Verslag van Southampton - Man. United op speeldag 10 in de Premier League. Houdt Southampton z'n fantastische vorm ook vast tegen Man. United? Commentaar: Carlo Wilmots.
«
»
17:00 Midmid
Wekelijks praatprogramma waarin Evert Winkelmans en Sam Kerkhofs een gast uit de voetbalwereld ontvangen.
«
»
18:06 Premier League World
Reportages en interviews uit de Premier League.
«
»
18:37 Formule 1: GP van Azerbeidzjan
Verslag van de GP van Azerbeidzjan in de Formule 1. Commentaar: Gert Vermersch en Sam Dejonghe.
«
»
21:39 Midmid
Wekelijks praatprogramma waarin Evert Winkelmans en Sam Kerkhofs een gast uit de voetbalwereld ontvangen.
«
»
22:46 Premier League World
Reportages en interviews uit de Premier League.
«
»
23:15 Wta 500
Verslag van de halve finale van het WTA500 toernooi in Adelaide. Commentaar: Caro Houbreghts.
«
»
00:50 Wta 500
Verslag van de halve finale van het WTA500 toernooi in Adelaide. Commentaar: Marc De Hous.
«
»
03:49 Europa League: Arsenal - Benfica
Verslag van Arsenal - Benfica in de terugwedstrijd van de 1/16 finale van de Europa League. De heenmatch eindigde onbeslist. Neemt Arsenal in eigen stadion wel afstand van Benfica? Commentaar: Tim Wielandt.
«
»
05:35 Volleybal
Verslag van Maaseik - Roeselare in de EuroMillions Volley League. Commentaar: Marc Willems.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze queeste van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echter niet, wanneer een jong meisje zich verhangt in een internaat. Hannah ontdekt al snel dat het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. Het zedenteam wil de zaak tot op de bodem uitspitten en onderzoekt de rol van zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het meisjesinternaat. Terwijl het er sterk op lijkt dat Hannah haar privéonderzoek nog niet heeft losgelaten, maakt de nieuwe hoofdcommissaris Greet Adriaens haar intrede. Zij staat bekend als een harde tante en is vast van plan om orde op zaken te stellen bij de sectie zeden.

'Code 37', om 23.25 uur op VTM.

Dossiers