TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 NCIS: Los Angeles
Na een gijzeling onderhandelt Callen met zijn ex-partner Tracy Keller over informatie over een gekaapte lading van scherpe projectielen.
«
»
03:30 Bar Rescue
Jon probeert een bar met een brandweerkazerne-thema te redden buiten Boise, Idaho. Hij confronteert de eigenaar die werkelijk overal een excuus voor lijkt te hebben.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 See
De tweeling bereikt een kruispunt op weg naar het Huis der Verlichting.
«
»
09:25 Bar Rescue
Jon probeert een bar met een brandweerkazerne-thema te redden buiten Boise, Idaho. Hij confronteert de eigenaar die werkelijk overal een excuus voor lijkt te hebben.
«
»
10:05 Seal Team
Het Bravo-team is uit op wraak als ze op zoek gaan naar de persoon die verantwoordelijk is voor de bomaanslag die één van hen in gevaar heeft gebracht.
«
»
10:45 NCIS: Los Angeles
Na een gijzeling onderhandelt Callen met zijn ex-partner Tracy Keller over informatie over een gekaapte lading van scherpe projectielen.
«
»
11:30 Pawn Stars
Een klant biedt een zeldzame Captain Fantastic-flipperkast aan. Corey onderzoekt een schilderij van Leroy Neiman, dat Marily Monroe afbeeldt op de verjaardag van John F. Kennedy's 45e verjaardag. Aan Chum worden postzegels uit 1775 aangeboden.
«
»
11:50 Pawn Stars
Rick verkoopt een paar gouden en zilveren munten. Later komt er een gesigneerd album van Bob Marley binnen. Rick overweegt een aantal accordeonlessen te volgen en Corey zou een vintage Win-a-Card-spel weleens goed kunnen verkopen.
«
»
12:15 Ice Vikings
Chris Kristjanson krijgt de nieuwe hijscabine van zijn vader, maar hij wil hem niet gebruiken. De machine zou alles gemakkelijker moeten maken, maar hij gaat midden op het grote meer kapot.
«
»
13:10 Cops
Een man met meerdere arrestatiebevelen mag nog even van de vrijheid genieten voordat hij naar de gevangenis gaat. Een snelheidsovertreder wordt gearresteerd voor hetzelfde waarvoor hij de dag ervoor was gearresteerd.
«
»
13:40 Cops
Een zeer coöperatieve autodief vertelt de agenten alles over zijn geluk. Een ruzie over zaken mondt uit op een gevecht. De inzittenden van een vrachtwagen zijn zich niet bewust van wat de agenten op de achterbank vinden.
«
»
14:05 Bar Rescue
Jon moet een café-eigenaar en haar familiebedrijf redden voordat het in vlammen opgaat.
«
»
15:00 The Blacklist
Red geniet van een rustig bezoek met een vriend bij haar thuis op het platteland van Amerika.
«
»
15:55 Seal Team
Het Bravo-team is uit op wraak als ze op zoek gaan naar de persoon die verantwoordelijk is voor de bomaanslag die één van hen in gevaar heeft gebracht.
«
»
16:50 Pawn Stars
Er wordt Rick een zeldzame filmposter van de eerste film van John Wayne aangeboden. Schrikt de vraagprijs hem af? En Chum doet een gooi naar een stel vernikkelde pistolen.
«
»
17:20 Pawn Stars
Rick en Corey bekijken een origineel Superman-kostuum. Dan probeert Rick om een retro-computer voor een goede prijs te krijgen terwijl Corey twee klassieke muziekposters keurt. Aan Chumlee wordt een rhodes piano uit de '80-er jaren aangeboden.
«
»
17:50 Ice Vikings
Voor zowel Trevor als Chris Kristjanson gaan de problemen met de bombardiers door. Aan het eind van de dag werken alle drie generaties Kristjanson-vissers aan het opknappen van deze relikwieën uit de koude oorlog.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:40 Cops
Een fietser ziet een agent aan voor een dief en probeert de bosjes in te vluchten. De politie geeft een vader wat ruimte door de gezinsauto niet weg te slepen. Twee zussen trekken de aandacht van de politie als ze met hun gekletter de weg op gaan.
«
»
19:10 Cops
Een bejaarde bestuurder offert zijn eigen busje op tijdens zijn wanhopige ontsnappingspoging. Verschillende auto-inzittenden leren dat het beter is om vanaf het begin de waarheid te vertellen.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlie probeert Alan af te leiden van een naderende medische ingreep, het plan is hem mee te nemen naar Las Vegas.
«
»
20:05 Two and a Half Men
Alan en Charlie hebben een ontluisterende ervaring wanneer ze, in verband met een vakantie van Judith, een week lang voor Jake moeten zorgen.
«
»
20:35 The First 48 Presents Critical Minutes
In Atlanta keert een jonge man tijdens zijn lunchpauze terug naar huis en wordt door een gewapende inbreker gedood. En in Miami wordt een moeder met veel pech vermoord in haar opslagruimte, nadat ze haar baan en huis is kwijtgeraakt.
«
»
21:25 The First 48 Presents Critical Minutes
In Tulsa wordt een vrouw bruut aangevallen als wraak. In Dallas wordt een kapper neergeschoten door iemand die hem als vriend begroet. In Atlanta steunt een man een vriend, maar wordt zelf het doelwit.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:20 See No Evil
Wanneer Amanda Douglas en Jennifer Sudar Sanders midden op de dag worden neergeschoten, vermoedt de politie een persoonlijk motief. Rechercheurs zoeken naar bewakingsbeelden van hun laatste uren, in de hoop dat deze aanwijzingen zullen onthullen.
«
»
23:20 Seal Team
Terwijl het Bravo-team op een herstelmissie is in Mali, blijft hun vriend, voormalig Navy SEAL Brett Swan, worstelen met zijn geestelijke gezondheid.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Een medewerker van het Ministerie van BuZa en een chirurg zijn vermoord door een groep terroristen. Het team gaat op zoek naar de enige getuige die de moordenaars kan identificeren.
«
»
01:15 Bar Rescue
Jon moet een café-eigenaar en haar familiebedrijf redden voordat het in vlammen opgaat.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers