TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
13:40 Cops
Een gevluchte motorrijder doet meerdere onhandige pogingen om weg te glippen van agenten. Een duister figuur heeft een rare methode om water te krijgen. Een jonge vrouw begint onverstandige keuzes te maken wanneer haar familie de stad verlaat.
«
»
14:10 Bar Rescue
Jon probeert een eigenaar te redden die op het punt staat zijn zaak en zijn huwelijk te verliezen.
«
»
15:00 The Blacklist
De task force moet racen om het gelijktijdige gevaar van twee mensen van de zwarte lijst te stoppen, Cooper benadert een congreslid voor informatie.
«
»
15:55 Seal Team
Het Bravo-team reist naar Turkije om een Amerikaan te redden die getrouwd is met een ISIS-leider.
«
»
16:55 Pawn Stars
De Pawn Stars gaan naar de schietbaan om een zeldzaam Nock-geweer te bekijken, dat nog is gebruikt door de koninklijke marine. Een klant brengt een ets van Joan Miró binnen. Daarna brengt iemand de eerste Amerikaanse pastamachine.
«
»
17:20 Pawn Stars
Een achttiende-eeuws Tryal of Witches-boek heeft bezit over de winkel. Dan komt er een vliegtuigjuk uit de twintigste eeuw voorbij en de jongens bekijken de gerestaureerde auto uit Wayne's World.
«
»
17:50 Big Timber
Terwijl Kevin werkt aan zijn golfbreker in Hook Bay, gaat Erik aan de slag met de Pipe Dream. Ondertussen ontvangt de houtzagerij een groep middelbare scholieren die geïnteresseerd zijn in hoe het bedrijf werkt.
«
»
18:45 Cops
Een man die in het bezit is van een gestolen auto legt zijn unieke bijnaam uit aan agenten. De politie gaat twee keer in een half uur naar hetzelfde huis om een echtelijke ruzie op te lossen. Een moeder met veroordelingen zit in de problemen.
«
»
19:10 Cops
Een agent probeert een man die al tien jaar worstelt met verslaving op het rechte pad te krijgen. Beveiligers van een aquarium waarschuwen agenten voor een man met een pistool. Een gemaskerde fietser probeert te vluchten.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlie zou graag willen dat Jake zijn weekenden bij hun blijft doorbrengen, hiervoor zal hij Judith echter eerst moeten zien te overtuigen.
«
»
20:10 Two and a Half Men
Charlie overweegt zich te laten steriliseren nadat hij wordt opgeschrikt door mogelijk zwangerschapsnieuws.
«
»
20:35 Halloween
Michael Myers heeft op achtjarige leeftijd zijn zusje gedood. Hij werd opgesloten in een instelling, waaruit hij nu is ontsnapt. Hij keert terug naar zijn geboortestad om deze opnieuw te terroriseren, en op Halloweennacht slaat hij toe.
«
»
22:25 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
22:40 Seal Team
Het Bravo-Team werkt wanhopig om Sonny te redden van een levensbedreigende situatie, nadat hij vast komt te zitten in een onderzeese torpedobuis tijdens een geheime missie voor de kust van Noord-Korea.
«
»
23:35 NCIS: Los Angeles
Tijdens een undercoveroperatie verdwijnt één van de leden van het NCIS-team. Het team moet samenwerken met de LAPD aan een zaak over mensenhandel, geld witwassen en drugs.
«
»
00:35 Bar Rescue
Jon probeert een eigenaar te redden die op het punt staat zijn zaak en zijn huwelijk te verliezen.
«
»
01:35 Two and a Half Men
Charlie zou graag willen dat Jake zijn weekenden bij hun blijft doorbrengen, hiervoor zal hij Judith echter eerst moeten zien te overtuigen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers